Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
21 Ιουλίου 2024

O Tάσος Μαυρόπουλος υποψήφιος βουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ στην Β΄ Αθήνας

 «Αξίζει φίλε να υπάρχεις για ένα όνειρο κι ας είναι η φωτιά του να σε κάψει»!!!

Ο Μεγανησιώτης  γαμπρός ρίχνεται ξανά στην μάχη

Ο  Αντιδήμαρχος  Βύρωνα μετά την  μάχη  των  αυτοδιοικητικών εκλογών   στο πλευρό του Μεγανησιώτη Άκη Κατωπόδη, κατεβαίνει υποψήφιος  βουλευτής  στην Β΄Αθηνών  ενισχύοντας την προσπάθεια για την αυτοδυναμία του ΣΥΡΙΖΑ.

Εάν ρωτάτε εμάς για τον Τάσο, αντιγράφουμε και προσυπογράφουμε όσα αναφέρει το blog peiratiko reportaz:

Η αλήθεια είναι, πως σε τούτη τη ζωή,  είναι πολύ δύσκολο να εμπιστευτείς ανθρώπους και να βάζεις το χέρι σου στη φωτιά για την ακεραιότητα του χαρακτήρα τους, την εντιμότητα, την λεβέντικη  αγωνιστικότητα, τις ηθικές αρχές τους και την καθαρή ψυχή  και γενναία καρδιά τους.

Ο Τάσος Μαυρόπουλος είναι ένας από τους φίλους μου , που μπορώ να εγγυηθώ για αυτόν, να καμαρώνω για τους αγώνες του, να χαίρομαι για τις επιτυχίες του και να νοιώθω περηφάνεια, που με τιμά με την φιλία του.

Πριν λίγο,  ανακοινώθηκε η υποψηφιότητα του με τον ΣΥΡΙΖΑ στην Β Εκλογική Περιφέρεια της Αθήνας.

Αν πρόκειται λοιπόν να επιλέξετε ανάμεσα στους υποψηφίους, μην ξεχάσετε,  πως αξίζει να επιλέξετε κάποιον  που δεν θα σας  προδώσει ποτέ.

Εναν άνθρωπο διαμάντι πραγματικό. Εναν δημοκράτη γνήσιο.Εναν ακούραστο μαχητή για το καλό του κοινωνικού συνόλου.

Και ας μην ξεχνάμε, πως,  ως ένστολος στο Λ.Σ και μετά ως απόστρατος, ο Τάσος απέδειξε  πως ακολουθεί πιστά αυτό,  που είπε ο

Ερνέστο Τσε Γκεβάρα: «Αξίζει φίλε να υπάρχεις για ένα όνειρο κι ας είναι η φωτιά του να σε κάψει»!!!

————————

Βιογραφικό

Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος, Διαχείρισης Κοινοχρήστων Χώρων, Καθαριότητας και Ανακύκλωσης Μαυρόπουλος Αναστάσιος Μεταβιβάζονται όλες τις αρμοδιότητες των Διευθύνσεων Καθαριότητας και Κοινοχρήστων Χώρων καθώς επίσης την εποπτεία σε θέματα Πολιτικής Προστασίας.

Πηγή: vironas.gr

O Τάσος Μαυρόπουλος γεννήθηκε στο Βύρωνα το 1961. Παντρεμένος με Μεγανησιώτισσα( Σπαρτοχώρι) και πατέρας δύο παιδιών.

ΛΙΜΕΝΙΚΟ

Aπό το 1982 έως και το 2010 υπηρέτησε στο Λιμενικό Σώμα, οπότε και αποστρατεύτηκε με το βαθμό του Αντιπλοιάρχρυ.Υπηρέ’ησε σε πολλές Υπηρεσίες στη Ρόδο, στο Καστελλόριζο, στην Ελευσίνα και στον Πειραιά καθώς και ως Διοικητής στο Κέντρο Επιμόρφωσης Στελεχών Εμπορικού Ναυτικού/Π-Μ.

ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟΣ

Aπό τα ιδρυτικά μέλη του συνδικαλιστικού οργάνου του προσωπικού Λ.Σ. Μέλος των προσωρινών διοικήσεων από το 1989 μέχρι το 1995, που η πολιτεία είχε προσβάλλει δικαστικά το δικαίωμα της συνδικαλιστικής έκφρασης των λιμενικών.Την περίοδο 1999-2002 ήταν γενικός γραμματέας της Πανελλήνιας Ένωσης Προσωπικού Λιμενικού Σώματος (Π.Ε.Π.Λ.Σ). Ήταν ο πρώτος πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Προσωπικού Λιμενικού Σώματος (Π.Ο.Ε.Π.Λ.Σ) από τον Οκτώβρη του 2002 μέχρι το Σεπτέμβρη του 2007 που παραιτήθηκε.

ΣΥΡΙΖΑ

Στο 1 Συνέδρειο του ΣΥΡΙΖΑ (2013) εξελέγη Μέλος της Κεντρικής   Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ.

Υπεύθυνος του τμήματος των Σωμάτων Ασφαλείας του ΣΥΡΙΖΑ.

Σήμερα, ο Τάσος Μαυρόπουλος  είναι αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος, διαχείρισης κοινόχρηστων χώρων,καθαριότητας και Ανακύκλωσης Βύρωνα.

0 Shares

Σχετικά άρθρα

2 Σχόλια

    1. Eάν ζητάτε την θέση του ΣΥΡΙΖΑ για τον λόγο που νομίμως (έχοντας συμπληρώσει τα χρόνια υπηρεσίας που απαιτούνταν) ο κ. Μαυρόπουλος βγήκε στην σύνταξη, απευθυνθείτε στην Κουμουνδούρου.
      Εμείς εάν θέλετε μπορούμε να συζητήσουμε πως εσείς μέσα από δημόσιας υπηρεσίας δίκτυο syzefxis κι ανώνυμα , επιδίδεστε σε έναν άνευ προηγουμένου κοινωνικό κανιβαλισμό σε βάρος κάποιου τίμια εργαζομένου που νομίμως συμπλήρωσε τον εργασιακό του βίο κι επώνυμα εκτίθεται στην κρίση των συμπολιτών του.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Verified by MonsterInsights