Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
19 Μαΐου 2024

Aπάντηση του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου σε δημοσίευμα του meganisinews

Με  μικρή καθυστέρηση το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Λευκάδας μας έστειλε την απάντησή του σε σχετικό δημοσίευμα μας:

Με αλλαγή μελών του ΔΣ , δεν αλλάζει η τραγικά αποτυχημένη πορεία του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Λευκάδας

Θα σταθούμε   στην παραδοχή του προέδρου ότι στο Μεγανήσι, όπως ίδιος  μας πληροφορεί , δεν κατέστη δυνατή η επίδειξη τηε τεχνολογίας που διαθέτει το Λιμενικό Ταμείο για την είσπραξη τελών και θα προσθέσω εγώ κάτι που δεν επιδέχεται αμφισβήτησης, από την αρχή της προσχώρησης ων λιμανιών του δήμου  Μεγανησίου σε αυτό μέχρι σήμερα(με εξαίρεση κάποιες σποραδικές επισκέψςις), άρα τουλάχιστον ως προς τον δήμο Μεγανησίου  δικαιολογείται ο απαξιωτικός για αυτόν , ακριβοδίκαιος κατά εμάς τίτλος.

Για τους εισπράκτορες ,για να δούμε κύριε πρόεδρε φέτος που κινήσατε γρηγορότερα τις διαδικασίες, μήπως και ο διαγωνισμός και οι προσλήψεις έρθουν πιο έγκαιρα, γιατί άλλο Φεβρουάριος  (φέτος)κι άλλο Ιούνιος(πέρυσι) . Μήπως  τους δούμε και στο Μεγανήσι !

Για το Τουριστικό Περίπτερο, επιτέλους αναλάβετε  τις ευθύνες με όποιο πολιτικό κόστος και τελειώστε το ζήτημα,  ακόμα κι αν διαφωνούμε  με αυτή την επιλογή, αυτή αποφασίσατε , κλείστε το ζήτημα.

Για τις πλωτές εξέδρες, ναι είμαστε αντίθετοι γιατί έχουν δημιουργήσει ζητήματα κι εντός κι εκτός λιμένα.

Τώρα εάν δεν καταλαβαίνετε ότι  έχετε περιοριστεί σε έναν εισπρακτικό μηχανισμό με το κύριο μέρος των εσόδων σας από τοπικές επιχειρήσεις εστίασης, από ψαράδες, από πρόστιμα κι  όχι από τα σκάφη και τον τουρισμό  κι ότι λειτουργείτε με την νοοτροπία του δημοσίου, φυσικά δεν αντιληφθήκατε και τον τίτλο!

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Verified by MonsterInsights