Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
21 Ιουλίου 2024

Η ακρίβεια καλά κρατεί και στην Λευκάδα

Την ίδια στιγμή που μισθοί και συντάξεις έχουν πάρει την κατιούσα , τα είδη πρώτης ανάγκης για την σίτιση των οικογενειών και στην Λευκάδα όλο και ανεβαίνουν ! Κλασσικό παράδειγμα η απόδειξη που μας έστειλε αναγνώστης με τα χρήματα που πλήρωσε για δύο  κιλά ντομάτες ,  τρία αγγούρια και  τρία κιλά πατάτες  σε σούπερ μάρκετ του νησιού της Λευκάδας .

Πιθανόν να ευθύνεται και η ικανοποιητική κίνηση των ημερών του Πάσχα  που  “άνοιξε” τις κοιμισμένες ορέξεις άλλων εποχών !

Με το μαλακό παιδιά και σιγά-σιγά  , μην σας  “φουσκώνουν” τα μυαλά με τα 17 εκατομμύρια των επισκεπτών στην χώρα μας ,  λογαριασμό θα κάνουμε τέλος Σεπτέμβρη κι εκεί θα δούμε  τελικά  πόσοι πέρασαν και τί άφησαν. Με το μαλακό γιατί θα χάσουμε κι εκείνους τους πιστούς που βρέξει -χιονίσει Λευκάδα ψηφίζουν στις διακοπές τους .

Και μην ξεχνάτε , στην Λευκάδα πρέπει να επιβιώσουν και οι συνταξιούχοι της και οι υπάλληλοι της  , όλους τους χρειαζόμαστε !

 

 

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Συναντήσεις της Διοίκησης του Επιμελητηριακού Ομίλου Ανάπτυξης Ελληνικών Νησιών με τους Υφυπουργούς Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας

Το Επιμελητήριο Λευκάδας κάνει γνωστό στα μέλη του ότι την Παρασκευή 4 Ιουλίου 2014 πραγματοποιήθηκαν στην Αθήνα δυο συναντήσεις της […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Verified by MonsterInsights