Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
20 Οκτωβρίου 2020

Η ακρίβεια καλά κρατεί και στην Λευκάδα

Την ίδια στιγμή που μισθοί και συντάξεις έχουν πάρει την κατιούσα , τα είδη πρώτης ανάγκης για την σίτιση των οικογενειών και στην Λευκάδα όλο και ανεβαίνουν ! Κλασσικό παράδειγμα η απόδειξη που μας έστειλε αναγνώστης με τα χρήματα που πλήρωσε για δύο  κιλά ντομάτες ,  τρία αγγούρια και  τρία κιλά πατάτες  σε σούπερ μάρκετ του νησιού της Λευκάδας .

Πιθανόν να ευθύνεται και η ικανοποιητική κίνηση των ημερών του Πάσχα  που  “άνοιξε” τις κοιμισμένες ορέξεις άλλων εποχών !

Με το μαλακό παιδιά και σιγά-σιγά  , μην σας  “φουσκώνουν” τα μυαλά με τα 17 εκατομμύρια των επισκεπτών στην χώρα μας ,  λογαριασμό θα κάνουμε τέλος Σεπτέμβρη κι εκεί θα δούμε  τελικά  πόσοι πέρασαν και τί άφησαν. Με το μαλακό γιατί θα χάσουμε κι εκείνους τους πιστούς που βρέξει -χιονίσει Λευκάδα ψηφίζουν στις διακοπές τους .

Και μην ξεχνάτε , στην Λευκάδα πρέπει να επιβιώσουν και οι συνταξιούχοι της και οι υπάλληλοι της  , όλους τους χρειαζόμαστε !

 

 

0 Shares

Σχετικά άρθρα

O δήμος Λευκάδας θα διαμορφώσει δικό του χώρο, ικανό να φιλοξενεί μετανάστες. Σε μεγάλο κίνδυνο εκτίθονται οι αστυνομικοί

Αρνήθηκαν να  φιλοξενήσουν τους Σύριους μετανάστες ΤΑΟΛ, Ξενοδοχεία, Νοσοκομείο Με ερώτηση του στο Δημοτικό Συμβούλιο της Τετάρτης ο δημοτικός Σύμβουλος Θανάσης Καββαδας […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *