Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
10 Δεκεμβρίου 2023

Νέες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον δρόμο Λευκάδα-Αμφιλοχία

Με απόφαση του  Διευθυντή της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ακαρνανίας

Επιβάλλεται  επιβολή περιορισμών ως προς τα όρια ταχύτητας και την ρύθμιση της κυκλοφορίας των οχημάτων, στο τμήμα της Ε.Ο. Αμφιλοχίας – Λευκάδας, από την χ/θ 48+000 έως την χ/θ 49+000, λόγω εκτελούμενων παρεμβάσεων μικρής έκτασης στο έρεισμα της οδού (διαπλατύνσεις οδοστρώματος, τοποθέτηση σηματοδότησης κ.α.) στα πλαίσια του έργου:

«Κατασκευή – Αναβάθμιση Οδικής Σύνδεσης Πόλης Λευκάδας με τον Οδικό Άξονα «Άκτιο – Δυτικός Άξονας» και Κατασκευή του Νέου Αγωγού Ύδρευσης Λευκάδας», για τις οποίες θα απαιτηθούν μικρής έκτασης εργοταξιακές ζώνες, με παράκαμψη της κυκλοφορίας προς τα δεξιά, σύμφωνα με την ανωτέρω (4) θεωρημένη μελέτη κυκλοφοριακών ρυθμίσεων και εργοταξιακής σήμανσης.

Οι ανωτέρω κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα είναι μικρής κλίμακας και θα εφαρμόζονται τμηματικά. Μετά το πέρας των εργασιών η κυκλοφορία του τμήματος θα επανέρχεται στην προτέρα κατάσταση.

Ανωτέρω εργασίες θα πραγματοποιούνται καθημερινά, κατά το χρονικό διάστημα από την Παρασκευή 03/03/2023 έως και την Κυριακή 31/12/2023, από την ανατολή μέχρι την δύση του ηλίου.

Κατά το ανωτέρω χρονικό διάστημα, με ευθύνη της αναδόχου εταιρείας «ΑΚΤΩΡ Α.Τ.Ε.», ληφθούν όλα τα ενδεικνυόμενα μέτρα για την ακώλυτη και ασφαλή διεξαγωγή της κυκλοφορίας εργαζομένων και οχημάτων και να τοποθετηθεί η προβλεπόμενη από το άρθρο 9 του Κ.Ο.Κ. εργοταξιακή σήμανση, σε συνδυασμό με την υπ’ αριθ. ΔΙΠΑΔ/ΟΙΚ/502 από 9/7/2003 απόφαση Υφ.ΠΕ.ΧΩ.Δ.Ε. (τεχνική προδιαγραφή σήμανσης εκτελούμενων οδικών έργων) και την υπ’ αριθ.(4) σχετική εγκεκριμένη μελέτη σήμανσης του έργου.

Η παρούσα απόφαση ισχύει από την Παρασκευή 03/03/2023 και ύστερα από την δημοσίευσή της, σύμφωνα με το άρθρο 109 του Ν. 2696/1999 Κ.Ο.Κ., την ανάρτησή της στο διαδίκτυο, σύμφωνα με το άρθρο 4 Ν. 3861/2010 και την τοποθέτηση της προβλεπόμενης εργοταξιακής οδικής σήμανσης και λήγει την Κυριακή 31/12/2023.

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Verified by MonsterInsights