Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
5 Οκτωβρίου 2023

Θητεία “ζάχαρη” για τον Παύλο Δάγλα

Συναίνεση για την “ανάπτυξη” , όπως παντού…

Διαμαρτύρεται αλλά δεν παρουσιάζεται  ούτε στις  οριακά προβλεπόμενες από τον νόμο τηλεσυνεδριάσεις της Οικονομικής Επιτροπής και των Δημοτικών Συμβουλίων , η αντιπολίτευση!

Σε ανακοινώσεις που δημοσιεύθηκαν στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης (πλην ημών)  διαμαρτύρονται ( ορθώς μεν, προσχηματικά δε)  και ζητούν δια ζώσης συνεδριάσεις. Φυσικά ούτε λόγος δεν γίνεται για το πλήθος των συνεδριάσεων που (δεν)  γίνονται…

Εκτός βέβαια των συνεδριάσεων των Δημοτικών Συμβουλίων , υπάρχουν και οι συνεδριάσεις των Οικονομικών Επιτροπών κι εκείνες των Διοικητικών Συμβουλίων , όπως λ.χ των Διοικητικών Συμβουλίων ( Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο κτλ)  , οι οποίες διαφεύγουν απ΄ότι φαίνεται της αντίληψης των διαμαρτυρομένων.

Τώρα τι κάναμε εμείς, ανατρέξαμε σε τελευταίες συνεδριάσεις κι αναζητήσαμε  τους παρόντες, φυσικά δεν δυσκολευτήκαμε καθόλου να τις συγκεντρώσουμε και τις παραθέτουμε για να βγάλετε κι εσείς τα συμπεράσματά σας, επειδή δεν μας αρέσει να “τσουβαλιάζουμε” και να είμαστε απόλυτοι:

Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου 2021

 Τετάρτη 24 Νοεμβρίου 2021

Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου 2021

Τρίτη 7 Δεκεμβρίου 2021

Η δική μας εντύπωση είναι ότι η συμμετοχή σε αυτά είναι τέτοια , ώστε να δημιουργεί κατά περίσταση την πλειοψηφία που έχει ανάγκη η δημοτική αρχή , για να περνάει τα θέματα. Τέτοια συναίνεση ούτε στον ύπνο του , δεν την φαντάζονταν ο δήμαρχος Μεγανησίου. Τώρα εάν πάλι κάνουμε λάθος, εδώ είμαστε  με νέα ανάρτηση να  επανορθώσουμε.

Εάν ενθυμούμαστε καλώς , το δήλωσε κι ο ίδιος ο δήμαρχος σε πρόσφατο Δημοτικό Συμβούλιο:

Πετάω είπε, ότι κι αν λέτε  εγώ πετάω…

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Κοπή πίτας του “Μέντη”

Αγαπητοί Μεγανησιώτες, Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου των Απανταχού Μεγανησιωτών «Ο ΜΕΝΤΗΣ» σας προσκαλεί στην κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας μας, που θα […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Verified by MonsterInsights