Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
4 Αυγούστου 2021

Aνακοίνωση υποψηφιότητας

Ανακοινώνω την υποψηφιότητα μου, ως υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων , στην Π.Ε Λευκάδας ( Νομός Λευκάδας) ,συμμετέχοντας στο ψηφοδέλτιο της ΑΝ.Α.Σ.Α , με επικεφαλής τον νυν Περιφερειάρχη Θεόδωρο Γαλιατσάτο.

Είναι απαραίτητο, να ευχαριστήσω ιδιαιτέρως τον κ. Γαλιατσάτο, για την τιμή που μου έκανε ,να μου προτείνει να συμπεριληφθώ στο ψηφοδέλτιο του οποίου ηγείται.

Δεσμεύομαι προς όλους, ότι από την θέση του Περιφερειακού Συμβούλου, με ήθος , αγωνιστικότητα και καταβάλλοντας όλες μου τις δυνάμεις, θα συνδράμω στη περαιτέρω αναβάθμιση και ανάπτυξη της Περιφέρειας μας και ειδικότερα σε αυτή του νομού μας.

Συμπολίτισσες και Συμπολίτες ,
Φίλες και φίλοι

Ζητώ από όλους σας, να με στηρίξετε στην προσπάθεια μου αυτή, με την σταυροδοσία σας στο ονοματεπώνυμο μου .

Γεώργιος Τριλίβας (Μούκας)
Μόνιμος Κάτοικος Καστού

Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος Ιονίων Νήσων
Π.Ε Λευκάδας.

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ :
Γεννήθηκα το έτος 1971 στον Πειραιά, γιός του Γεράσιμου Τριλίβα και της Διονυσίας Τριλίβα, μόνιμους κατοίκους Καστού.

Έζησα σχεδόν όλη μου την ζωή στον Καστό.

Έβγαλα το Δημοτικό στον Καστό ,πρώτη Γυμνασίου στον Αστακό , Δευτέρα Γυμνασίου μέχρι και πρώτη Λυκείου στην Λευκάδα και Δευτέρα και Τρίτη Λυκείου στην Ιθάκη.

Μετά το στρατιωτικό μου ,για ένα έτος μπαρκάρισα στα καράβια.

Διετέλεσα Κοινοτικός Σύμβουλος για μια τετραετία στην τότε κοινότητα Καστού.

Έζησα για τρία χρόνια περίπου στη Πάτρα.

Από το 1998, ανέλαβα γραμματέας της τέως Κοινότητας Καστού, αργότερα επί Καλλικράτη διοικητικός υπάλληλος, ανταποκριτής Ο.Γ.Α και Ληξίαρχος της Δημοτικής Κοινότητας Καστού του Δήμου Λευκάδας και τα τελευταία χρόνια και του Καλάμου, και επίσης, εχω διατελέσει χρόνια Γενικός Γραμματέας πολιτιστικού και Εξωραϊστικού Συλλόγου ατό νησί μας .

Είμαι παντρεμένος, με την Μαρία Φατούρου, Κοινωνική Λειτουργό στο πρόγραμμα <<Βοήθεια στο σπίτι>>, η οποία γεννήθηκε στα Σύβοτα Λευκάδας.

Εδώ και ένα χρόνο <<στήσαμε>> στον Καστό, μουσείο Θαλάσσιας Χλωρίδας και Πανίδας, με τον σκελετό της φάλαινας που ξεβράστηκε το 1979 στο Καστό και που είναι ο μοναδικός στην Ελλάδα.

5 Shares

Σχετικά άρθρα

Eπίκαιρη ερώτηση δύο βουλευτών του Ποταμιού προς τον Υπουργό Ναυτιλίας λύνει “το μυστήριο” σχετικά με τον Σκορπιό

Κατερίνα Μάρκου και  Σπύρος Δανέλλης  αποκαλύπτουν το σκεπτικό της απόφασης με την οποία η Κυβέρνηση Σύριζα μετέτρεψε σε ιδιωτικό οικόπεδο  θαλάσσια περιοχή του […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *