Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
24 Σεπτεμβρίου 2020

Συνεδριάζει με ένα και μοναδικό θέμα το Δημοτικό Συμβούλιο Μεγανησίου

Μόνο αυτό απασχολεί το Μεγανήσι, όλα τα άλλα φαίνεται να τα έχουμε λύσει

Στην αρχή νομίζαμε πως πρόκειται για φάρσα, όμως στην συνέχεια διαπιστώσαμε ότι πρόκειται για την “σκληρή” πραγματικότητα. Σύμφωνα με τον Καλλικράτη  σε μοναδικό κι αποκλειστικό θέμα τακτικής συνεδρίασης έρχεται προς συζήτηση και ψήφιση μόνο ο προϋπολογισμός!

Βέβαια η νομοθεσία δεν αποκλείει , εφόσον δεν υπάρχει άλλο θέμα προς συζήτηση και υποχρεωτικά συνεδριάζει μία φορά το μήνα το Δημοτικό Συμβούλιο   να υπάρχει ένα και μόνο θέμα  προς συζήτηση ήκαι κανένα . Ωστόσο σε μας τουλάχιστον που καταγράφουμε  την επικαιρότητα ,μας προξένησε μεγάλη εντύπωση γιατί  η ειδησιογραφία και πλούσια είναι και χρήζει άμεσης  αντιμετώπισης.

Ελέω όμως προεκλογικής περιόδου δικαιολογείται πλήρως η στάση των αιρετών μας. Μια στάση που  ίσως προϊδεάζει για το ποια θα είναι η  επόμενη ημέρα των εκλογών.

– Μη μου τους κύκλους τάραττε !

 

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Εγκρίθηκε από το Υπουργείο η ένταξη στο ΠΔΕ της “Προστασίας, ανάδειξης και αξιοποίηση πολιτιστικής κληρονομιάς Δήμου Μεγανησίου”

Εκταμιεύονται για τον σκοπό αυτό οι πρώτες 43.000 ευρώ Με απόφαση του Υφυπουργού Οικονομικών  Αλέξη Χαρίτση εγκρίθηκε  η ένταξη στο Πρόγραμμα […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *