Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
5 Οκτωβρίου 2023

To Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων καλεί το Μεγανήσι για χρηματοδότηση μελετών

Βρίσκεται μεταξύ των νησιωτικών δήμων που δικαιούνται έως 85.000 ευρώ επιχορήγηση

Έγκρίθηκαν οι όροι της σύµβασης  στο πλαίσιο υλοποίησης της επιχορήγησης των Οργανισµών Τοπικής Αυτοδιοίκησης από το Ταµείο Παρακαταθηκών και ∆ανείων µε σκοπό την εκπόνηση µελετών για την ωρίµανση και εκτέλεση έργων υποδοµής ή έργων γενικού συµφέροντος σε αυτούς Β΄∆ΡΑΣΗ σε εφαρµογή του αρ. 73 παρ. 1 του ν.4445/2016 – ΚΥΑ 2/89947/∆ΕΦ για τους δικαιούχους υπό (α), (γ) και (δ).

∆ικαιούχοι της επιχορήγησης ορίζονται µεταξύ άλλων και οι  δήµοι της χώρας µε µόνιµο πληθυσµό έως 15.000, σύµφωνα µε τα στοιχεία της τελευταίας απογραφής πληθυσµού της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής, κατοίκους που δεν έχουν ενταχθεί στην Α΄ ∆ράση του χρηµατοδοτικού προγράµµατος «Επιχορήγηση των Ο.Τ.Α. για την εκπόνηση µελετών ωρίµανσης και εκτέλεσης έργων υποδοµής ή έργων γενικού συµφέροντος», οι όροι και οι προϋποθέσεις της οποίας καθορίστηκαν µε την µε αρ. 2/35374/∆Π∆Α/2-6-2017 (Φ.Ε.Κ.  2049/τ.Β΄/14-6-2017) κοινή απόφαση των Υπουργών Εσωτερικών και Οικονοµικών.

Δικαιούχοι δήμοι στα Ιόνια Νησιά  εκτός του Μεγανησίου είναι και οι δήμοι Ιθάκης και Παξών.

δείτε σχετικά : Μοιράζουν λεφτά για μελέτες , είμαστε όμως έτοιμοι να τα διεκδικήσουμε; 

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Σε σύσκεψη με τον βουλευτή Λευκάδας κ. Θοδ. Σολδάτο για το ΤΕΙ ο δήμαρχος Μεγανησίου κ. Στάθης Ζαβιτσάνος και ο Γιάννης Πολίτης, μέλος της Διοικούσας Επιτροπής

Οριστική η λειτουργία σχολής στην Λευκάδα , σύμφωνα με το δελτίο τύπου του βουλευτή Κατόπιν οδηγιών του Υπουργού

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Verified by MonsterInsights