Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
29 Νοεμβρίου 2021

Κλείνει οριστικά και για τους πεζούς ο δρόμος για Τσουκαλάδες

Από την Απόλπαινα έως την Ι.Μ. Φανερωμένης

Κρίθηκε επικίνδυνος απ΄όλες τις επιτροπές και τους ειδικούς που τον επισκέφθηκαν μετά τις τελευταίες κατολισθήσεις. Με κατεπείγουσα συνεδρίασή του το Δημοτικό Συμβούλιο της Λευκάδας αύριο αποφασίζει την οριστική διακοπή κυκλοφορίας για πεζούς και οχήματα, μπροστά στον κίνδυνο  τυχόν ατυχήματος που θα επιφέρει υπέρογκες αποζημιώσεις και ποινικές ευθύνες για τον δήμο Λευκάδας.

Η απόφαση του δημοτικού συμβουλίου θεωρείται απαραίτητη προϋπόθεση ώστε να είναι έγκυρη και νομικά κατοχυρωμένη η διακοπή της κυκλοφορίας , αφού παρότι έχει επιβληθεί τυπικά από την δημοτική αρχή Λευκάδας , εντούτοις πολλοί συμπολίτες μας την αγνοούν θέτοντας σε σοβαρό κίνδυνο την ζωή τους.

Τα προβλήματα ουσιαστικά τώρα αρχίζουν και ο χρόνος λειτουργεί πλέον αντίστροφα μέχρι το Καλοκαίρι και την έναρξη της Τουριστικής Περιόδου,  όπου  το μεγάλο στοίχημα της Λευκάδας θα παιχθεί στο εάν θα καταφέρει να παραδώσει στην κυκλοφορία τον δρόμο για τους Τσουκαλάδες που αποτελεί τον κύριο οδικό άξονα σύνδεσης με όλη την δυτική πλευρά του νησιού.

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *