Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
2 Ιουνίου 2023

Πολιτεύεται στην Λευκάδα ο τ. Περιφερειακός Διευθυντής Ιονίων Νήσων κ. Γιώργος Τσιρογιάννης

Στα χνάρια του Χρήστου Κονταρίδη

Πρόκριμα  για την είσοδο στην πολιτική ανωτάτων αξιωματικών της Ελληνικής Αστυνομίας  εκ των γεγονότων αποτελεί η  θέση του Περιφερειακού Διευθυντή  Ιονίων Νήσων. Έτσι μετά τον κ. Χρήστο Κονταρίδη, ο οποίος αποστρατευόμενος από την  θέση βρέθηκε υποψήφιος βουλευτής με την ΝΔ στην Β΄Αθηνών  και ο  πρόσφατα αποστρατευμένος κ. Γιώργος Τσιρογιάννης βρίσκεται αντιμέτωπος με πρόταση που του έχει γίνει για  να συνεχίσει την καριέρα του  μεταπηδώντας από την εκτελεστική στην νομοθετική εξουσία.

Οι πληροφορίες μας  θέλουν να του έχει γίνει πρόταση να ηγηθεί  ψηφοδελτίου είτε δημοτικής παράταξης, είτε ακόμα και να διεκδικήσει την θέση του βουλευτή Λευκάδας, αφήνοντάς το στην διακριτική του ευχέρεια, αφού ως γνωστό η τελική απόφαση  αποτελεί   αυστηρά  “οικογενειακό”  ζήτημα.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ως αστυνομικός καριέρας ο κ. Τσιρογιάννης  έχει  διατελέσει πολλά χρόνια στην Λευκάδα, είναι παντρεμένος με Λευκαδίτισσα και η προσωπικότητα του  συγκεράζει  τάσεις  μέσα στο ίδιο το κόμμα που του έκανε την πρόταση, αλλά  βρίσκει αποδοχή και  στήριξη πέραν και των  στενών κομματικών ορίων.

Υποψήφιος  δήμαρχος ή βουλευτής  , μάλλον θα κριθεί από την συνάφεια του χρόνου πραγματοποίησης των εκλογικών αναμετρήσεων,  εάν τελικά αυτή θα είναι η  επιλογή του , του ευχόμαστε καλή επιτυχία!

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Verified by MonsterInsights