Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
3 Ιουλίου 2022

“Aν εσύ ήμουν..εγώ” από το Γυμνάσιο και τις Λυκειακές τάξεις Μεγανησίου

Με μεγάλη επιτυχία  πραγματοποιήθηκε η θεατρική παράσταση “Αν εσύ ήμουν…εγώ”  του  Δ. Σεϊτάνη   από τα παιδιά του Μεγανησίου.

Η αίθουσα του Πολιτιστικού κέντρου στο  Σπαρτοχώρι , γέμισε ασφυκτικά και τις δύο ημέρες των παραστάσεων με τα παιδιά να δίνουν το καλύτερό τους εαυτό επί σκηνής και να εισπράττουν το θερμό χειροκρότημα των γονιών τους, των καθηγητών και όλων των τυχερών που  παρακολούθησαν το θεατρικό έργο.

Πολλά -πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά και τους καθηγητές τους, που αποδεικνύουν για μια ακόμη φορά ότι τα “μικρά” σχολεία δεν υστερούν σε τίποτε συγκρινόμενα με μεγαλύτερα και πολυπληθέστερα, τουναντίον υπερτερούν όπως αποδεικνύει το Γυμνάσιο και οι Λυκειακές τάξεις του Μεγανησίου , για πολλοστή φορά τα τελευταία χρόνια.

Και τ΄αναφέρουμε αυτά καθόλου τυχαία, σήμερα 10 Μαϊου 2015, υπό την “δαμόκλειο σπάθη” νέων περικοπών για την επίτευξη νέας συμφωνίας με τους δανειστές κι όχι φυσικά  εταίρους μας!

2 Shares

Σχετικά άρθρα

Ο Σύνδεσμος Μεγανησιωτών “Ο ΜΕΝΤΗΣ” παρουσιάζει για τέταρτη χρονιά το Μεγανησιώτη Βασίλη Κανέλλο

Ο Σύνδεσμος Μεγανησιωτών “Ο ΜΕΝΤΗΣ”  παρουσιάζει για τέταρτη χρονιά το Μεγανησιώτη Βασίλη Κανέλλο στο θεατρικό με τίτλο “Ο αυτόχειρας” του Νικολάι Έρντμαν, που […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *