Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
27 Νοεμβρίου 2020

H ορκομωσία της νέας δημοτικής αρχής στη Λευκάδα

Παρουσία όλων των εκπροσώπων των αρχών του τόπου αλλά και πλήθους πολιτών τελέσθηκε η ορκωμοσία των νεοεκλεγέντων δημοτικών συμβούλων και των μελών των τοπικών συμβουλίων του Δήμου Λευκάδας στην αίθουσα συνεδριάσεων του Πνευματικού Κέντρου το απόγευμα του Σαββάτου 23 Αυγούστου 2014.

Ο νέος Δήμαρχος κ. Κώστας Δρακονταειδής και μερικοί εκ των νεοεκλεγέντων συμβούλων ορκίστηκαν με πολιτικό όρκο, ενώ αμέσως μετά ορκίστηκαν με θρησκευτικό όρκο τα υπόλοιπα μέλη της νέας δημοτικής αρχής.

Χαιρετισμό απηύθυνε ο απερχόμενος Δήμαρχος Λευκάδας, Κώστας Αραβανής, ο οποίος ευχήθηκε υγεία, δύναμη και καλό έργο στην δύσκολη πενταετία που περιμένει τη νέα δημοτική αρχή.

Ο Κώστας Δρακονταειδής είπε μεταξύ άλλων “Ξέρουμε ότι το φορτίο στην πλάτη μας ειναι βαρύ και η ευθύνη μεγάλη. Σε αυτή την πρόκληση όμως θέλουμε να απαντήσουμε θετικά και με αισιοδοξία, υποσχόμενοι να εργαστούμε σκληρά και με σεμνότητα. Έχουμε καθήκον να μετατρέψουμε τις τεράστιες δυσκολίες σε ελπίδα και προοπτική”. Τόνισε ότι ο Δήμος δεν είναι λάφυρο ή φέουδο της νέας δημοτικής αρχής, απεναντίας είναι “ενοικιαστές” του. Πραγματικοί ιδιοκτήτες είναι οι πολίτες και γι’ αυτό η πόρτα του Δημαρχείου θα είναι πάντοτε ανοιχτή για όλους, ασχέτως με το τι ψήφισε ο καθένας. Τέλος ευχαρίστησε από καρδιάς όλους τους συμπολίτες και τις συμπολίτισσες για την εμπιστοσύνη που τους έδειξαν και ευχήθηκε στους νεοεκλεγμένους υγεία, δύναμη, αγωνιστική διάθεση, χρήσιμη και δημιουργική θητεία.

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες στο mylefkada.gr

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *