Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
15 Ιουλίου 2024

Συνάντηση του Συντονιστικού της Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Λευκάδας με τους σχολικούς φύλακες που έχουν τεθεί σε διαθεσιμότητα

Το Συντονιστικό της Ν. Ε. Λευκάδας του ΣΥΡΙΖΑ συναντήθηκε, ύστερα από αίτημά τους, με αντιπροσωπεία των σχολικών φυλάκων της Λευκάδας που τέθηκαν σε διαθεσιμότητα.

Οι σχολικοί φύλακες ενημέρωσαν τα μέλη του Συντονιστικού για τα προβλήματα που προκάλεσε η πολιτική της μνημονιακής συγκυβέρνησης, τόσο στους ίδιους όσο και στα σχολεία στα οποία υπηρετούσαν, για τον ως τώρα αγώνα αλλά και για τις επόμενες κινητοποιήσεις τους.

Ο ΣΥΡΙΖΑ Λευκάδας εκφράζει την αμέριστη συμπαράστασή του στους δοκιμαζόμενους πρώην εργαζόμενους σε ένα τόσο χρήσιμο και αναγκαίο θεσμό, υπενθυμίζοντας ότι η Κ.Ο. έχει καταθέσει πρόταση νόμου για την αποκατάσταση των αδικιών της διαθεσιμότητας και ειδική τροπολογία για την ακύρωση της διαθεσιμότητας των σχολικών φυλάκων.

Απευθύνεται σε φορείς και πολίτες καλώντας τους να στηρίξουν τις κινητοποιήσεις και τις προσπάθειες των σχολικών φυλάκων για δικαίωση. Επίσης την Περιφέρεια και το Δήμο Λευκάδας να ενεργοποιηθούν και να συμπαρασταθούν, με κάθε τρόπο, στο πολύ δύσκολο αγώνα που δίνουν οι πρώην εργαζόμενοι για αξιοπρέπεια και για ζωή.

Είναι σαφές ότι το πρόβλημα είναι πολιτικό και η λύση μόνο πολιτικά μπορεί να δοθεί μέσα από τους αγώνες για την ανατροπή αυτής της κυβέρνησης και την ανάδειξη μιας κυβέρνησης της Αριστεράς.

Λευκάδα, 04.02.2014

Το Συντονιστικό Όργανο Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Λευκάδας

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Verified by MonsterInsights