Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
17 Αυγούστου 2019

Έμπρακτη στήριξη του Δήμου Ζακύνθου στους σεισμοπαθείς της Κεφαλονιάς

Ζάκυνθος 4 Φεβρουαρίου 2014

Προς:

ΜΜΕ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 Έμπρακτη στήριξη του Δήμου Ζακύνθου στους σεισμοπαθείς της Κεφαλονιάς

 Ο Δήμος Ζακύνθου και ο Σύλλογος Ξενοδόχων Ζακύνθου στηρίζουν έμπρακτα τους σεισμοπαθείς της Κεφαλονιάς και ανακοινώνουν ότι προσφέρουν φιλοξενία για 100 σεισμοπαθείς.

Ο Δήμος Ζακύνθου, παράλληλα διαθέτει όλες τις κοινωνικές δομές του για την υποστήριξη όσων έχουν ανάγκη (κοινωνικό εστιατόριο, κοινωνικοί ξενώνες, κτλ) και ο Σύλλογος Ξενοδόχων ξενοδοχείο 4 αστέρων.

Μέσα στις δύσκολες κοινωνικές και οικονομικές συνθήκες, κρίνεται αναγκαίο να ληφθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα για την στήριξη των πληγέντων. Με πρωτοβουλία του Δημάρχου Ζακύνθου και με την συνεργασία όλων των αρμόδιων φορέων, η Ζάκυνθος θα σταθεί αλληλέγγυα και θα προσφέρει βοήθεια με κάθε εφικτό τρόπο, μέχρι να αποκατασταθούν οι ζημιές που προκλήθηκαν από τον εγκέλαδο και να βελτιωθεί η καθημερινότητα των πολιτών της Κεφαλονιάς.

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Επιστολή του Σωματείου Εργαζομένων ΟΤΑ Ν. Λευκάδας στο βουλευτή του νομού Θεόδ. Σολδάτο. Τον καλούν να καταθέσει επίκαιρη ερώτηση στη Βουλή για τις «αξιολογήσεις»

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΝΟΜΟΥ ΛΕΥΚΑΔΑΣ Μέλος της Π.Ο.Ε. – Ο.Τ.Α. ΑΝΤ. ΤΖΕΒΕΛΕΚΗ ΚΤΗΡΙΟ ΔΙΟΙΚΗΤΗΡΙΟΥ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ Τηλ – Fax […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *