Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
6 Δεκεμβρίου 2022

Κρούσμα κλοπής σε εξοχική κατοικία στο Μεγανήσι

Άγνωστοι διέρηξαν εξοχική οικία στο Μεγανήσι (Σπαρτοχώρι)

Άγνωστοι εισέβαλαν σε εξοχική κατοικία στην περιοχή Σπαρτοχώρι στο Μεγανήσι προκαλώντας υλικές ζημιές  ψάχνοντας για τιμαλφή και χρήματα. Οι επίδοξοι διαρρήκτες εισέβαλαν στο σπίτι ιδιοκτησίας Ιταλού υπηκόου σπάζοντας εξωτερικό τζάμι. Κατά τη διάρκεια της “έρευνάς” τους αναποδογύρισαν σχεδόν τα πάντα, άδειασαν τα ράφια της κουζίνας,  πέταξαν τα ρούχα από τις ντουλάπες στο δάπεδο, έσκισαν τέντα που κάλυπτε σκάφος της οικογένειας κι έψαξαν το εσωτερικό του πιθανόν για καύσιμα.

Την κλοπή αντιλήφθηκε άτομο που έχει αναλάβει την φύλαξη της οικίας για το διάστημα της χειμερινής περιόδου, το οποίο και ειδοποίησε την Τμήμα Ασφαλείας Λευκάδας προκειμένου αυτή να επιληφθεί του περιστατικού. Στο νησί αναμένεται και κλιμάκιο της σήμανσης για να διευκολυνθούν οι έρευνες για την σύλληψη των δραστών.

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Οι θεσμικές παρεμβάσεις της ΚΕΔΕ στον «Καλλικράτη 2» για τους μικρούς νησιωτικούς δήμους (προσλήψεις, Δημοτική Αστυνομία)

Η Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδος (ΚΕΔΕ) υπέβαλε το πρώτο πακέτο των προτάσεων της για την βελτίωση του προγράμματος «Καλλικράτης». Στα […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *