Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
15 Αυγούστου 2022

Λευκάδα – Περιφερειακό Συμβούλιο, τώρα: “Απόντες ο δήμαρχος και ο βουλευτής Λευκάδας από την συζήτηση για τις Αλυκές”

Το τραγικό είναι  ότι ούτε και κανένας δημοτικός σύμβουλος της συμπολίτευσης, αλλά  κι ούτε κάποιος εν δυνάμει υποψήφιος δήμαρχος για τις προσεχείς δημοτικές εκλογές παρακολουθεί τη συζήτηση, πλην του Κώστα Δρακονταειδή, ο οποίος έκανε ουσιαστική παρέμβαση υπέρ της ανατροπής της απόφασης για την υπαγωγή των Αλυκών στο ΤΑΙΠΕΔ.

Μάταια αναζητούσε ο πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου για ενημέρωση τον δήμαρχο Λευκάδας κ. Κώστα Αραβανή.  Η ηχηρή απουσία των αιρετών της Λευκάδας, εκλεγμένων και υποψηφίων που πρόσκεινται  σε ΠΑΣΟΚ και ΝΔ,  φανερώνει  τη σιωπηρή συγκατάθεσή τους στο μεγάλο έγκλημα που συντελείται μέσω της υφαρπαγής της περιουσίας του Λευκαδίτικου λαού και την υπαγωγή της στο ΤΑΙΠΕΔ. Μάλιστα δεν είναι λίγοι αυτοί που έσπευσαν να βαφτίσουν το “ξεπούλημα” σε ιδιώτες της δημόσιας περιουσίας των Αλυκών και της Βασιλικής  “αξιοποίηση” με δηλώσεις τους σε  τοπικά μέσα.

Από τη συζήτηση για το μέλλον της δημόσιας περιουσίας στην Λευκάδα, απουσιάζει και ο βουλευτής Λευκάδας κ. Θοδωρής Σολδάτος, έστω να υπερασπιστεί την  κυβερνητική  θέση, ότι δηλαδή δεν πρόκειται για “ξεπούλημα” αλλά για υπαγωγή στο ΤΑΙΠΕΔ και “αξιοποίηση”.

Ζωντανά το Περιφερειακό  Συμβούλιο στη Λευκάδα εδώ.

 

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *