Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
6 Δεκεμβρίου 2019

Ο γνωστός Μεγανησιώτης δημοσιογράφος Γιάννης Πολίτης είπε “αντίο” στην Δημόσια Τηλεόραση και επιμένει …ιδιωτικά

“Η Δημόσια Τηλεόραση δεν θα έχει τελικά ούτε το Γιάννη Πολίτη ούτε την Πηνελόπη Γαβρά. Παρά το γεγονός, όπως είναι γνωστό εξάλλου, πέρασαν και οι δύο στο διαγωνισμό της Δημόσιας Τηλεόρασης, επέλεξαν να συνεχίσουν τη δουλειά τους στον ιδιωτικό τομέα.

Έτσι με το δίδυμο Πολίτη – Γαβρά δυναμική αναμένεται η επανεκκίνηση που επιχειρεί το ACTION 24 για το δεύτερο μισό της σαιζόν που ξεκινάει με νέες εκπομπές και πρόσωπα στις αρχές Φλεβάρη, όπως γράφει η ηλεκτρονική εφημερίδα enimerosi24.gr. Η εκπομπή τους x2, θα ενταχθεί στο πρόγραμμα του καναλιού και θα μεταδίδεται μια φορά την εβδομάδα από τα μέσα Φεβρουαρίου.

Να υπενθυμίσουμε ότι από το καλοκαίρι είχαμε γράψει ότι ο Γιάννης Πολίτης δεν πάει στη Δημόσια Τηλεόραση παρά το γεγονός ότι του είχαν προτείνει υψηλά πόστα.”

ΠΗΓΗ:   Γιάννης Πολίτης

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Η κ. Λιβιτσάνη Εύα πρώτη Πρόεδρος του Επαγγελματικού & Εμπορικού Συλλόγου Μεγανησίου

Το πρώτο Διοικητικό Συμβούλιο του Επαγγελματικού και Εμπορικού Συλλόγου Μεγανησίου  είναι πλέον γεγονός: Πρόεδρος: Λιβιτσάνη Εύα του Σπυρίδωνος Αντιπρόεδρος: Δάγλας  […]

“Πόρτα” από την Περιφέρεια Ι.Ν και στην ανάδειξη του περιπατητικού τουρισμού στο Μεγανήσι

Μετά την απόρριψη της αντικατάστασης του δικτύου ύδρευσης ήρθε  και η  απόρριψη  της Αίτησης Χρηματοδότησης της Πράξης «Βελτίωση προσβασιμότητας και δικτύωση […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *