Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
17 Απρίλιος 2021

Ο γνωστός Μεγανησιώτης δημοσιογράφος Γιάννης Πολίτης είπε “αντίο” στην Δημόσια Τηλεόραση και επιμένει …ιδιωτικά

“Η Δημόσια Τηλεόραση δεν θα έχει τελικά ούτε το Γιάννη Πολίτη ούτε την Πηνελόπη Γαβρά. Παρά το γεγονός, όπως είναι γνωστό εξάλλου, πέρασαν και οι δύο στο διαγωνισμό της Δημόσιας Τηλεόρασης, επέλεξαν να συνεχίσουν τη δουλειά τους στον ιδιωτικό τομέα.

Έτσι με το δίδυμο Πολίτη – Γαβρά δυναμική αναμένεται η επανεκκίνηση που επιχειρεί το ACTION 24 για το δεύτερο μισό της σαιζόν που ξεκινάει με νέες εκπομπές και πρόσωπα στις αρχές Φλεβάρη, όπως γράφει η ηλεκτρονική εφημερίδα enimerosi24.gr. Η εκπομπή τους x2, θα ενταχθεί στο πρόγραμμα του καναλιού και θα μεταδίδεται μια φορά την εβδομάδα από τα μέσα Φεβρουαρίου.

Να υπενθυμίσουμε ότι από το καλοκαίρι είχαμε γράψει ότι ο Γιάννης Πολίτης δεν πάει στη Δημόσια Τηλεόραση παρά το γεγονός ότι του είχαν προτείνει υψηλά πόστα.”

ΠΗΓΗ:   Γιάννης Πολίτης

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Τελετή βράβευσης διακεκριμένων προσωπικοτήτων από την Ένωση Επτανησίων Ελλάδας. Στους βραβευμένους και ο Γιάννης Πολίτης

Η «ΕΝΩΣΗ ΕΠΤΑΝΗΣΙΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ», βράβευσε στις 24 Νοεμβρίου 2013, ημέρα Κυριακή και ώρα 18:30 στο Εθνικό Ιστορικό Μουσείο  διακεκριμένες προσωπικότητες, […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *