Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
23 Μαρτίου 2023

Αλλαγή του προγράμματος σεμιναρίων για την προώθηση της επιχειρηματικότητας στα τοπικά νησιωτικά προϊόντα στη Λευκάδα

Από τον Υπεύθυνο του Γραφείου Επικοινωνίας του ΤΕΙ Ιονίων Νήσων μας γνωστοποιήθηκε ότι επήλθαν κάποιες αλλαγές στο πρόγραμμα των σεμιναρίων για την προώθηση της επιχειρηματικότητας στα τοπικά νησιωτικά προϊόντα. Δείτε το σχετικό Δ.Τ. και  νέο επικαιροποιημένο πρόγραμμα.

 

13 Ιανουαρίου 2014

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Μια μικρή αλλαγή στο πρόγραμμα των Σεμιναρίων για την προώθηση της επιχειρηματικότητας στα τοπικά νησιωτικά προϊόντα στη Λευκάδα

Λόγω ανωτέρας βίας, τροποποιείται ελαφρά το Πρόγραμμα των Σεμιναρίων του Β΄ Κύκλου της Δράσης Διά Βίου Μάθηση για την Προώθηση της Επιχειρηματικότητας και την Αύξηση της Προστιθέμενης Αξίας στα Τοπικά Νησιωτικά Προϊόντα και Υπηρεσίες στη Λευκάδα.

Συγκεκριμένα, οι συνεδρίες της Κυριακής 19 Ιανουαρίου μεταφέρονται το Σάββατο 18 Ιανουαρίου, οπότε και λήγει το Σεμινάριο. Δείτε το συνημμένο Πρόγραμμα για τις ακριβείς αλλαγές.

Επιστημονικός Υπεύθυνος: Ανδρέας Βιτωράτος, Αναπληρωτής Καθηγητής
(e-mail: a.vitoratos@yahoo.com)

Το έργο υλοποιείται στο πλαίσιο της Πράξης «Ανάδειξη του Τεχνολογικού Ιδρύματος Ιονίων Νήσων ως Διεθνούς Πόλου Εκπαίδευσης και Καινοτομίας» του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Εκπαίδευση και Διά Βίου Μάθηση» και συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο-ΕΚΤ) και από εθνικούς πόρους.

 

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Verified by MonsterInsights