Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
22 Οκτωβρίου 2020

Σημαντική παρουσίαση της Λευκάδας στην τουριστική έκθεση Romanian Tourism Fair

Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία στις 15 Νοεμβρίου η παρουσίαση του τουριστικού προϊόντος της Λευκάδας σε ειδική εκδήλωση – workshop που οργάνωσε το γραφείο ΕΟΤ Ρουμανίας στο Βουκουρέστι και στα πλαίσια της έκθεσης Romanian Tourism Fair (14-17/11).

Tο Επιμελητήριο Λευκάδας κατόπιν επικοινωνίας που είχε με τον ΕΟΤ Ρουμανίας αξιοποίησε, σε συνεργασία με την Ένωση Ξενοδόχων Λευκάδας, την πρόκληση για την παρουσίαση της Λευκάδας στην εν λόγω έκθεση.

Να σημειωθεί ότι η Λευκάδα ήτανε μεταξύ δύο μόνο προορισμών που παρουσίασαν το τουριστικό τους προϊόν σε περισσότερους από 100 Ρουμάνους πράκτορες που παρακολούθησαν το επιτυχημένο workshop στο περιθώριο της παρουσίασης χειμερινών προγραμμάτων και early booking.

Η Ρουμανία αποτελεί ως γνωστό μια ανερχόμενη αγορά για τη Λευκάδα που αφορά τόσο τους μεμονωμένους που επισκέπτονται τη Λευκάδα με ιδιωτικά μέσα,  όσο και το οργανωμένο ταξίδι που πραγματοποιείται με τουριστικά λεωφορεία και τη νέα αεροπορική σύνδεση που ξεκίνησε φέτος από tour operators της Ρουμανίας.

Το υλικό της παρουσίασης επιμελήθηκε το Επιμελητήριο και η παρουσίαση πραγματοποιήθηκε από την Αντιπρόεδρο της Ένωσης Ξενοδόχων, κα Κυριακή Κονδυλάτου και τον Γραμματέα της Ένωσης, κο Ν. Γράψα.

Για άλλη μια φορά επιβεβαιώθηκε ότι μέσα από την ενημέρωση, τη συνέργεια και τη συλλογικότητα επέρχεται και η αξιοποίηση των ευκαιριών για την αποτελεσματική τουριστική προβολή της Λευκάδας.

Για το Επιμελητήριο Λευκάδας

ο Πρόεδρος

Σ. Σκιαδαρέσης

Για την  Ένωση ξενοδόχων Λευκάδας

ο Πρόεδρος

Ν. Ματαράγκας

0 Shares

Σχετικά άρθρα

“Γάμος α λα Ελληνικά”. ΝΔ και ΠΑΣΟΚ με κουμπάρα τη Μέρκελ. Ετοιμάζονται και στη Λευκάδα πρόσωπα κοινής αποδοχής για την αυτοδιοίκηση

Σύμφωνα με τις τελευταίες εξελίξεις σε συγκυβέρνηση ΠΑΣΟΚ και ΝΔ  με την εύθραυστη ισορροπία  της πλειοψηφίας των 153 βουλευτών στη βουλή […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *