Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
16 Οκτωβρίου 2019

Γιάννης Πολίτης: “Δεν θέλω να γίνω βουλευτής Λευκάδας, δε θέλω να γίνω Δήμαρχος, δε θέλω να γίνω Περιφερειάρχης, δεν θέλω τίποτα”

-Τι είχε δηλώσει αποκλειστικά στο meganisinews.gr στις 22 Μαρτίου 2013

“Δεν θέλω να γίνω βουλευτής Λευκάδας, δε θέλω να γίνω Δήμαρχος, δε θέλω να γίνω Περιφερειάρχης, δεν θέλω τίποτα. Έχω αναφορά μόνο στο συναίσθημα και τη μνήμη των γονιών μου”, τόνισε σε συνέντευξή του σήμερα ο Γιάννης Πολίτης με αφορμή την ένωση του ΤΕΙ Ιονίων Νήσων με το Ιόνιο Πανεπιστήμιο σε ένα Εκπαιδευτικό Ίδρυμα με την ονομασία “Διονύσιος Σολμός”.

“Στις επτά του Νοέμβρη, σύμφωνα με απόφαση της Πολιτικής Ηγεσίας του Υπουργείου Παιδείας, θα γίνει συνάντηση για να πέσουν οι υπογραφές στην ίδρυση της Πρώτης Ομοσπονδίας, δηλαδή της Ένωσης του ΤΕΙ Ιονίων Νήσων με το Ιόνιο Πανεπιστήμιο με ονομασία “Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Διονύσιος Σολωμός” και η μεγάλη ουσιαστική και συμβολική αξία είναι ότι για πρώτη φορά ενοποιούνται πολιτισμικά, κοινωνικά κι εκπαιδευτικά τα Επτάνησα.”

Συνέχεια στο prisma951.gr

Διαβάστε τι είχε δηλώσει αποκλειστικά στο meganisinews.gr στις 22 Μαρτίου 2013 (τελευταία παράγραφος)

 

Σχετικά

Στη Διοικούσα του ΤΕΙ Ιονίων Νήσων ο Γιάννης Πολίτης

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Δωρεάν τεστ Παπ

Η ομάδα μαιών του Νοσοκομείου Λευκάδος σε συνεργασία με την ΚΟΙΔΕΜ Μεγανησίου πραγματοποιεί ΔΩΡΕΑΝ τεστ Παπανικολάου σε όσες γυναίκες επιθυμούν. […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *