Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
29 Ιανουαρίου 2023

Ο Δήμαρχος Λευκάδας για το Leader και την “Ανάπλαση κοινοχρήστων Χώρων Δημοτικής Ενότητας Απολλωνίων”


 

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΔΗΜΟΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

Λευκάδα, 25 Ιουλίου 2013

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Στις 24 Ιουλίου 2013 ο Δήμαρχος Λευκάδας παραβρέθηκε στην συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος (Κ.Ε.Δ.Ε.). Στη συνεδρίαση συζητήθηκε το πολυνομοσχέδιο που ψηφίσθηκε στη Βουλή στις 17 Ιουλίου 2013.

Στις 24 Ιουλίου 2013 έγινε συνάντηση του Δημάρχου Λευκάδας κ Αραβανή με τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ Αθανάσιο Τσαυτάρη, παρουσία του Διευθυντή του πολιτικού γραφείου του υπουργού κ Μηλαπίδη και του νομικού του συμβούλου κ Πεπόνη. Η συνάντηση έγινε με πρωτοβουλία του βουλευτή Λευκάδας κ Θεόδωρου Σολδάτου. Αντικείμενο της συνάντησης ήταν η Αναπτυξιακή Εταιρεία Leader Λευκάδας Α.Ε., το πρόγραμμα Leader που διαχειρίζεται η εταιρεία και ο τρόπος με τον οποίο θα διευθετηθούν τα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί για να μην χαθούν οι πόροι του προγράμματος για τη Λευκάδα και τους επενδυτές.

Ο Υπουργός διαβεβαίωσε ότι αναζητείται να βρεθεί λύση για την υλοποίηση του προγράμματος και θα γίνει κάθε δυνατή προσπάθεια για την υπέρβαση των προβλημάτων που έχουν δημιουργηθεί με την Αναπτυξιακή Εταιρεία Leader Λευκάδας Α.Ε.

Επίσης συζητήθηκαν οι τελευταίες λεπτομέρειες προκειμένου να υπογραφή η σύμβαση με τον ανάδοχο εργολάβο κ Λεωνίδα Δρακάτο για το έργο “Ανάπλαση κοινοχρήστων Χώρων Δημοτικής Ενότητας Απολλωνίων”, το οποίο χρηματοδοτείται από το πρόγραμμα ΟΠΑΑΧ, προϋπολογισμού 1.000.000 €.

Στις 25 Ιουλίου 2013 πραγματοποιήθηκε ευρεία σύσκεψη υπηρεσιακών παραγόντων των Μονάδων Γ2, Β6 και Δ3, ελεγκτών των Διαχειριστικών Αρχών και υπαλλήλων του Ο.Π.Ε.Κ.Ε.Π.Ε. Η σύσκεψη έγινε παρουσία του Διευθυντή του πολιτικού γραφείου και του νομικού συμβούλου του υπουργού, του Δημάρχου Λευκάδας και του βουλευτή Λευκάδας με σκοπό την επίλυση των προβλημάτων.

 

ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Verified by MonsterInsights