Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
31 Μαρτίου 2023

Έργο 100.000 ευρώ για το Μεγανήσι υπέγραψε ο Περιφερειάρχης

Εγκατάσταση Ασύρματου Δικτύου WI- FI και Προβολή Τουριστικού Προϊόντος Μεγανησίου

Η Πράξη βρίσκεται σε κατάσταση έγκρισης –

Σύμφωνα με σημερινό Δ.Τ. της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων (δείτε το εδώ), υπεγράφη για το Μεγανήσι η ένταξη της πράξης για την εγκατάσταση ασύρματου δικτύου WI-FI και την προβολή Τουριστικού Προϊόντος Μεγανησίου (κωδικός MISD 446951 ΟΠΣ ΕΡΓΟΡΑΜΑ, διακαιούχος ο Δήμος Λευκάδας) με το ποσό των 100.000 ευρώ με ΦΠΑ (επιλέξιμη δαπάνη).

Η πράξη εντάσσεται στον Άξονα Προτεραιότητας “09 – Αειφόρος Ανάπτυξη και Ποιότητα Ζωής Ιονίων Νήσων” του Ε.Π. “Δυτική Ελλάδα – Πελοπόννησος – Ιόνιοι Νήσοι” και συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης.

Ως προς το φυσικό αντικείμενο του έργου προβλέπεται η προμήθεια και εγκατάσταση όλου του απαραίτητου εξοπλισμού για την λειτουργία ασύρματου δικτύου το οποίο θα συμβάλλει στην προβολή του τουριστικού προϊόντος του Μεγανησίου. Περιλαμβάνει τη δημιουργία ενός δικτύου κορμού είτε με τη χρήση ADSL συνδέσεων είτε ασύρματα που θα επικοινωνεί με το κεντρικό σημείο όπου θα φιλοξενείται ο ελεγκτής του ασύρματου δικτύου. Επίσης θα εγκατασταθούν σημεία πρόσβασης AP σύμφωνα με τη μελέτη προμήθειας και εγκατάστασης.

Η χρονική διάρκεια υλοποίησης της πράξης είναι 9.87 (μήνες) και ημερομηνία λήξης προθεσμίας επιλεξιμότητας δαπανών ορίζεται η 31/12/2015.

Σημείωση

Το έργο εντάσσεται στο ΕΠ ΠΕΠ ΔΕΠΙΝ με την επιφύλαξη των κοινοτικών κανόνων περί κρατικών ενισχύσεων. Στην περίπτωση που διαπιστωθεί ότι απαιτείται κοινοποίηση φακέλου προς έγκριση από την ΕΕ, δεν θα εκδοθεί απόφαση κατακύρωσης για την κατασκευή του (ή δεν θα προχωρήσει η χρηματοδότησή του) πριν την έκδοση θετικής απόφασης της ΕΕ σχετικά με τη συμβατότητα και το ύψος της κρατικής χρηματοδότησης.

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Verified by MonsterInsights