Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
25 Μαΐου 2022

Κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις τους οι εργαζόμενοι ΟΤΑ Ν. Λευκάδας

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ

ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ

ΝΟΜΟΥ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

Μέλος της Π.Ο.Ε. – Ο.Τ.Α.

ΑΝΤ. ΤΖΕΒΕΛΕΚΗ

ΚΤΗΡΙΟ ΔΙΟΙΚΗΤΗΡΙΟΥ

ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ

Τηλ – Fax 2645360624

Λευκάδα 11 Ιουλίου 2013

Αριθμ. Πρωτ.: 28/2013

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Το πολυνομοσχέδιο, που ως σχέδιο Νόμου πλέον έχει επισήμως κατατεθεί στη Βουλή των Ελλήνων υπό τας εντολάς της τρόικα, επισημοποιεί την θέληση της κυβέρνησης να οδηγήσει σε διαθεσιμότητα – απόλυση περίπου 6.000 νόμιμα προσληφθέντες εργαζόμενους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, σε πρώτη φάση. Και έπεται συνέχεια.

Με απόφαση της Γενικής Συνέλευσης των μελών του Σωματείου Εργαζομένων Ο.Τ.Α. Ν. Λευκάδας, κλιμακώνουμε τις κινητοποιήσεις μας, αντιτιθέμενοι στην οριστική διάλυση της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, όπως την σχεδιάζει η τρόικα και την εφαρμόζουν τα παραπαίδια της, η δικομματική Κυβέρνηση. 

Συγκεκριμένα, αποφασίστηκε:

  • Την ΠΕΜΠΤΗ 11 ΙΟΥΛΙΟΥ, το προσωπικό της Δημοτικής Αστυνομίας και των Σχολικών Φυλάκων απέχουν από κάθε εργασία.  
  • Την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 12 ΙΟΥΛΙΟΥ, το προσωπικό της Δημοτικής Αστυνομίας και των Σχολικών Φυλάκων απέχουν από κάθε εργασία. Παράλληλα, συμμετέχουμε όλοι στη Στάση Εργασίας που έχει εξαγγείλει η Π.Ο.Ε. Ο.Τ.Α. από τις 11.30 το μεσημέρι μέχρι το τέλος του ωραρίου.     
  • Το ΣΑΒΒΑΤΟ 13 ΙΟΥΛΙΟΥ και ΚΥΡΙΑΚΗ 14 ΙΟΥΛΙΟΥ, συμμετέχουμε στην κινητοποίηση της Π.Ο.Ε. Ο.Τ.Α., απέχοντας από κάθε εργασία στην Τοπική Αυτοδιοίκηση.
  • ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 14 ΙΟΥΛΙΟΥ το Σωματείο Εργαζομένων Ο.Τ.Α. Ν. Λευκάδας προκηρύσσει 24ΩΡΗ ΑΠΕΡΓΙΑ, κατ εφαρμογή της απόφασης της Γενικής Συνέλευσης των μελών του και ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ στις 12:00 στην Κεντρική Πλατεία Λευκάδας.
  • Την ΤΡΙΤΗ 16 ΙΟΥΛΙΟΥ 2013 συμμετέχουμε στην 24ΩΡΗ ΠΑΝΕΡΓΑΤΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. και της Γ.Σ.Ε.Ε.

Την κρίσιμη αυτή στιγμή ας είναι σαφές και ξεκάθαρο προς όλους. Οι εργαζόμενοι στους Ο.Τ.Α. δεν τρομοκρατούνται, δεν φοβούνται, θα δώσουν τον έντιμο αγώνα για την διατήρηση του δικαιώματός τους στην εργασία, για την αξιοπρέπεια των ίδιων και των οικογενειών τους.

ΑΝ ΔΕΝ ΑΝΤΙΤΑΧΘΟΥΜΕ ΤΩΡΑ, ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ;

Το Διοικητικό Συμβούλιο

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *