Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
1 Ιουνίου 2023

Ανακοίνωση Σωματείου Εργαζομένων ΟΤΑ Ν. Λευκάδας προς τους δημότες Λευκάδας και Μεγανησίου

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ

ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ

ΝΟΜΟΥ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

Μέλος της Π.Ο.Ε. – Ο.Τ.Α.

 ΑΝΤ. ΤΖΕΒΕΛΕΚΗ

ΚΤΗΡΙΟ ΔΙΟΙΚΗΤΗΡΙΟΥ

ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ

Τηλ – Fax 2645360624

Λευκάδα 9 Ιουλίου 2013

Αριθμ. Πρωτ.: 26/2013

Αγαπητοί Συνδημότες,

Η Κυβέρνηση αποφάσισε να προχωρήσει στην άμεση απόλυση 2.500 σχολικών φυλάκων, αργότερα καθαριστριών σχολικών μονάδων, αλλά και στην κατάργηση της Δημοτικής Αστυνομίας με παράλληλη διαθεσιμότητα του συνόλου του προσωπικού της Υπηρεσίας. Και έπεται συνέχεια.

Η πολιτική της Δικομματικής Κυβέρνησης, η οποία και επιβάλλεται από την Ε.Ε. και το Δ.Ν.Τ., έχει ένα και μοναδικό στόχο. Την πλήρη διάλυση και σε δεύτερο χρόνο κατάργηση της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, πράγμα που θα επιφέρει τεράστιο κόστος στους Δημότες μέσω των Δημοτικών τελών.

Παράλληλα, η Κυβέρνηση φέρνει στη Βουλή Πολυνομοσχέδιο, με το οποίο προωθεί την απελευθέρωση των απολύσεων, την μείωση των αποζημιώσεων, τα προγράμματα φτώχειας των 350€, την απόλυση εκπαιδευτικών, το κλείσιμο νοσοκομείων, την μείωση συντάξεων, το κλείσιμο Δημοσίων Οργανισμών και Υπηρεσιών, τις νέες μειώσεις μισθών, τον μηχανισμό που θα καθορίζει τον κατώτατο μισθό κ.λ.π.

Κάτι τέτοιο μας βρίσκει κάθετα αντίθετους και ως εκ τούτου προχωράμε σε κινητοποιήσεις – απεργίες, υπερασπιζόμενοι το δικαίωμά μας στην εργασία, την αξιοπρεπή διαβίωση για εμάς και τις οικογένειές μας.

Αγαπητοί Συνδημότες,
Γνωρίζουμε ότι βρισκόμαστε στο μέσον της καλοκαιρινής σαιζόν. Ζητάμε όμως τη συμπαράσταση, την αλληλεγγύη και την κατανόησή σας σε τυχόν προβλήματα που θα παρουσιαστούν στην καθημερινή λειτουργία του Νησιού.

Το Διοικητικό Συμβούλιο

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Στον ΟΑΕΕ από την πρώτη μέρα όσοι νέοι αποφασίσουν ν΄ ανοίξουν επιχείρηση και στο Μεγανήσι

Ουσιαστικά εκμηδενίζονται οι πιθανότητες να ενοικιαστούν τα ξενοίκιαστα καταστήματα στο Μεγανήσι , ενώ παράλληλα  το μέτρο λειτουργεί ανασταλτικά για νέους που […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Verified by MonsterInsights