Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
4 Οκτωβρίου 2023

Eπιστολή του “Μέντη” στο Μeganisi Νews – Aπάντηση του Γ. Γαβρίλη

Η απάντηση του συντάκτη του άρθρου  ” Άφαντοι οι πρωταγωνιστές”  Γ. Γαβρίλη

Με μεγάλη μου λύπη διαπιστώνω με την επιστολή – απάντηση που  στείλατε στο Meganisi Νews   ότι υπεκφεύγετε να απαντήσετε στο δημοσίευμα  και να βρίσκετε στο πρόσωπό μου το «εξιλαστήριο θύμα».

Αν και αποφεύγετε να απαντήσετε στο  κύριο  ερώτημα,  ποιος έστειλε  δηλ. την επίμαχη απάντηση μέσω e mail  στο  Μeganisi Νews  κι  αν ενημέρωσε ή ακόμα κι  αν είναι ενεργό  και εξουσιοδοτημένο   μέλος του Διοικητικού σας Συμβουλίου, ωστόσο επιβεβαιώνετε με την απάντησή σας τόσο την ύπαρξη του e mail και του περιεχομένου του όσο και το ότι ενδεχομένως αυτό να έγινε εν αγνοία σας.  Με άλλα λόγια λέτε ότι είναι αλήθεια.

Αν εσείς ως ΔΣ δεν μπορείτε να ελέγχετε κάποια στοιχειώδη πράγματα που μπορεί να σας εκθέτουν (το υπαινίσεστε άλλωστε), σε αυτό δεν σας φταίει κανένα Meganisi News, κανένας Γαβρίλης από τη στιγμή που η απώλεια συντονισμού και ελέγχου δεν είναι δικό μου πρόβλημα αλλά στο συγκεκριμένο μάλλον δικό σας και σας οδήγησε σε “γκάφα” που σας εξέθεσε. Και να είστε σίγουρη και σίγουροι ότι τόσο το Meganisi News αλλά και εγώ προσωπικά δεν διακατέχομαι από καμία εμπάθεια είτε προς εσάς είτε προς τον Σύνδεσμο.

Δηλ. τελικά εμείς έχουμε το πρόβλημα που βγάλαμε αυτό το συμπέρασμα  κατόπιν της επίσημης κατά εμάς απάντησής σας ή εσείς (το Δ.Σ.) που δεν ελέγχετε ποιος στέλνει  e mail και απαντά εκ μέρους του  Συλλόγου όλων των Μεγανησιωτών;

Μήπως η ανακοίνωση – απάντησή  σας  εκληφθεί από το συγγραφέα  ως συγκάλυψη  και συνεχίσει στον ίδιο ολισθηρό δρόμο;

Εκτός εάν αυτό επιθυμούσατε, πράγμα που η συνείδησή  μου –ειδικά  για το πρόσωπό σας-  δεν μου επιτρέπει  να αποδεχτώ!

Τα όσα αναφέρονται στο άρθρο μου,  δυστυχώς, δεν αποτελούν μόνο δικές μου «εικασίες». Ζώντας σε τούτο εδώ το νησί θέλω να γνωρίζετε ότι έχω αποκτήσει πολύ καλή αντίληψη της γνώμης των μονίμων κατοίκων του νησιού.

Ότι γράφω δεν το κάνω  επειδή δεν έχω τι να γράψω. Γράφω για να βοηθήσω, αλλά  κι εσείς όπως και  άλλοι αξιόλογοι άνθρωποι να βοηθήσετε με μοναδικό γνώμονα το κοινό συμφέρον. Αποδεχόμενος  τα  «καταλογιζόμενα» στο πρόσωπό μου,  δεν λύνεται το πρόβλημα που εσκεμμένα  ή  μη δεν θέλετε να δείτε ή που για ευνόητους λόγους δεν αποδέχεστε.

Υ.Γ : Παρά την καθυστέρηση της επιστολής σας,  τα ερωτηματικά παραμένουν.

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Verified by MonsterInsights