Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
21 Ιουνίου 2024

Ψάχνουν 14.000.000 ευρώ σε δημοτική επιχείρηση του δήμου Βύρωνα

Στις 28/3/13 πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Βύρωνα συνεδρίαση με θέμα την πορεία της Δημοτικής Επιχείρησης του Δήμου (Δ.Ε.Α.Δ.Β.),μετά και την μετατροπή της σε Α.Ε.,την σύσταση νέου Δ.Σ.,αλλά και την αποχώρηση του Προέδρου της κ. Πάνου Τρυφιάτη, ενός κατά γενική ομολογία αξιόλογου τεχνοκράτη που βρέθηκε έστω και για λίγο διάστημα στη διοίκηση της αλλά αποχώρησε για προσωπικούς λόγους που έχουν να κάνουν με την συνταξιοδότηση του ως απόστρατος αξιωματικός του Πολεμικού Ναυτικού,παραιτούμενος από πρόεδρος του Δ.Σ.

Την θέση του Προέδρου ανέλαβε για μια ακόμη φορά ο ίδιος ο Δήμαρχος Βύρωνα κ. Νίκος Χαρδαλιάς, ο οποίος έκανε και την εισήγηση-παρουσίαση των πεπραγμένων της πορείας της επιχείρησης μέχρι σήμερα,προκαλώντας όμως έντονες αντιδράσεις από την πλευρά της αντιπολίτευσης του Δήμου, η οποία εκφράσθηκε απ΄όλες τις εκλεγμένες παρατάξεις (ΓΟΥΔΕΛΗ-ΚΑΤΟΠΩΔΗ-ΠΑΛΜΟ-ΚΟΝΣΟΥΛΑ),κυρίως γιατί ήταν μονόπλευρη και “απέκρυπτε” όλα εκείνα τα στοιχεία που την οδήγησαν στη σημερινή της κατάσταση,χωρίς φορολογική και ασφαλιστική ενημερότητα μέχρι πρόσφατα αλλά και σε τεράστιες ζημιές ύψους άνω των 14.000.000 ευρώ οι οποίες κεφαλοποιήθηκαν μέσα σε μια νύχτα και ουσιαστικά διαγράφησαν….

Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Δείτε τη νέα φοροκάρτα

Την μπροστινή όψη της φοροκάρτας, την οποία περιμένουν από την αρχή του έτους οι φορολογούμενοι για να σταματήσουν τη συλλογή […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Verified by MonsterInsights