Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
22 Ιανουαρίου 2022

Update: Μια εβδομάδα πριν την κρίσιμη συνεδρίαση, χωρίς απόφαση στήριξης αφήνει ο δήμος Μεγανησίου τους δικηγόρους της Πανελλήνιας Συντονιστικής Επιτροπής κατά του Χωροταξικού των Υδατοκαλλιεργειών

Ζητήματα δημοκρατίας φαίνεται να επιστρέφουν στην συζήτηση για το δήμο Μεγανησίου, μιας που δεν εφαρμόζεται ειλημμένη απόφαση του δημοτικού του συμβουλίου για στήριξη των δικηγόρων στις 4 Απριλίου με απόφαση της οικονομικής του επιτροπής. Για το θέμα είναι πλήρως ενημερωμένοι άπαντες : Αντιπολίτευση, Σύλλογος Αλιέων, αλλά και με email που δημοσιεύουμε παρακάτω, οΣύλλογος των απανταχού  Μεγανησιωτών ο Μέντης  κι ο δημοτικός σύμβουλος  κ. Σπύρος Μάλαμας:

(Πατήστε το έγγραφο για μεγένθυση)

Το meganisinews  έκανε με διάφορες αναρτήσεις αλλά και με έγγραφες παρεμβάσεις ότι ήταν  δυνατό για να αποφύγουμε μια δυσάρεστη εξέλιξη για το Μεγανήσι. Καιρός όμως είναι κι ο καθένας που αγαπά αυτόν τον τόπο να μιλήσει και να πάρει θέση. Με αυτή μας την ανάρτηση θέτουμε πλέον την κοινωνία αντιμέτωπη και με τις δικές της ευθύνες .

Σημείωση: Το  email  που δημοσιεύεται πιο πάνω, μέχρι σήμερα δεν έτυχε απαντήσεως για άγνωστους σ’ εμάς λόγους.

05/03/2013 Απουσία του θέματος ορισμού δικηγόρων από τα θέματα της οικονομικής επιτροπής του δήμου Μεγανησίου

Μετέωρη  παραμένει η απόφαση στήριξης των δικηγόρων της πανελλήνιας συντονιστικής επιτροπής κατά του χωροταξικού των ιχθυοκαλλιεργειών από τον δήμο Μεγανησίου , αφού απουσίαζε από τα ημερήσια θέματατα της οικονομικής επιτροπής που διενεργήθηκε σήμερα στο δημοτικό κατάστημα . Να υπενθυμίσουμε ότι περίπου ομόφωνα είχε αποφασίσει προ ολίγων ημερών την στήριξη των δικηγόρων της επιτροπής λίγες ημέρες νωρίτερα στο δημοτικό συμβούλιο. 

Σημειωτέον ότι η Λευκάδα έχει εκδώσει την συγκεκριμμένη απόφαση που υπάρχει στο διαδίκτυο αναρτημένη κι εύκολα μπορεί κάποιος να την χρησιμοποιήσει σαν μπούσουλα. Ελπίζουμε και ο δήμος Μεγανησίου να εκδώσει σχετική απόφαση της οικονομικής του επιτροπής εμπρόθεσμα και πολύ πριν της 3/04/2013 , επ΄αυτού ας μεριμνήσουν τόσο οι δημοτικοί σύμβουλοι, όσο και ο “Μέντης” και ο Σύλλογος Αλιέων Μεγανησίου. Το θέμα το παρακολουθούμε και όποτε χρειαστεί θα επανέρθουμε.

Υπενθύμιση :Η συντονιστική επιτροπή κατά του χωροταξικού  των ιχθυοκαλλιεργειών αντιλαμβανόμενη την οικονομική δυσχέρεια, έχει απαλλάξει το  Μεγανήσι από την δαπάνη, ζητά μόνο την απόφαση της οικονομικής  επιτροπής.

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *