Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
15 Απριλίου 2024

Τα μάθατε; Το Τουριστικό Καταφύγιο Βαθέος δεν είναι ιδιωτικό!!!

Το ανέκδοτο με τον Χότζα το ξέρετε; Όχι ; Το είπε ο Θανάσης Κονιδάρης στο Δημοτικό Συμβούλιο χθες κι όσοι δεν το ακούσατε γιατί δεν ήσασταν εκεί, να το διαβάσετε. Στο  αμέσως  επόμενο διάστημα θα “παίξει” πολύ στις τοπικές κοινωνίες και ιδιαίτερα στην Μεγανησιώτικη. Σε ερώτηση – ενημέρωση του δημάρχου για το σχέδιο ιδιωτικοποίησης των λιμανιών Νηρηίδες“, ο  κ. Στ. Ζαβιτσάνος  μάς είπε ότι τον διαβεβαίωσαν ότι αυτό δεν αφορά το Μεγανήσι!!! Βέβαια, οι διαβεβαιώσεις έγιναν σε “κλειστό κύκλο” (τουλάχιστον έτσι ισχυρίστηκε) και  μόνο λίγοι τ΄ακούσανε. Ερώτηση όμως δεν του έγινε, αλλά έστω και ετεροχρονισμένα την θέτουμε εμείς: έγγραφες δεσμεύσεις δήμαρχε πήρες; Γιατί θέλουμε να σε πιστέψουμε, αλλά δεν μας αφήνεις, που σου είπε και ο δημοτικός σύμβουλος κ. Γ. Αργύρης.

Τέλος πάντων, ο δήμαρχος μάς είπε να ρίξουμε τους τόνους, γιατί το ΤΑΙΠΕΔ δεν αστιεύεται.

-Δεν υπολογίζουν κανέναν, εάν κάτι γυαλίσει σε κάποιον ιδιώτη! μας είπε επί λέξει.

– Σσσστ! Μην κάνετε φασαρία και μας το πάρουν, είπε . Τώρα το λιμάνι είναι δημοτικό!

Γι΄ αυτό πρότεινε να μείνουμε με τον ίδιο ιδιώτη που είναι καλύτερος από τον άλλο ιδιώτη και έχουμε και το λιμάνι  δημόσιο. Μάλιστα θα πιέσουμε αυτόν τον ιδιώτη που έχουμε να γίνει ακόμα καλύτερος ιδιώτης και θα γίνει, γιατί κι αυτός δεν θα ήθελε να ΄ρθει ο άλλος ιδιώτης. Ολόκληρη η … “μαρξιστική θεωρία” συμπυκνωμένη σε πέντε λόγια!!!

Μα για πόσο idiot(e)s μας περνάνε;

Υ.Γ.: Φιλική συμβουλή: Δήμαρχε, μας έπεισες για το Τουριστικό Καταφύγιο στο Βαθύ, είναι δημοτικό! Έχε το νού σου για τον Αθερινό και τα Σπήλια, γιατί όπου νά ΄ναι …. σκάνε!!!

Σχετικά

«Στο σφυρί» 48 μαρίνες. Το 6ο πακέτο πώλησης μέσω ΤΑΙΠΕΔ αφορά το Μεγανήσι, τη Λευκάδα (Νυδρί) και το 5ο τη Βασιλική

Σε ιδιώτες μέσω ΤΑΙΠΕΔ (σχέδιο «Νηρηίδες») τα λιμάνια του Μεγανησίου και της Λευκάδας

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Verified by MonsterInsights