Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
12 Αυγούστου 2022

Ανακοινώσεις των Αγροτικών Συνεταιρισμών Κατωμερίου & Σπαρτοχωρίου

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΚΑΤΩΜΕΡΙΟΥ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Καλούμε όσους ενδιαφέρονται να γίνουν μέλη του  Α. Σ. Κατωμερίου, ενόψει της ενοποίησης του, μέχρι τέλος Φλεβάρη να έχουν καταθέσει αίτηση στο Διοικητικό Συμβούλιο.

Επισημαίνεται ότι η συνεταιριστική ημερίδα αντιστοιχεί σε 150 ευρώ και δικαίωμα εγγραφής έχουν όσοι έχουν κάποια αγροτική εκμετάλλευση.

Παράλληλα, καλούμε και τους παλαιούς συνεταιριστές, στο ίδιο χρονικό διάστημα,  να τακτοποιήσουν πιθανές εκκρεμότητες τους, εάν και εφόσον επιθυμούν να παραμείνουν μέλη, όπως και την ανάγκη μεταβίβασης της «μερίδας» από αποθανόντες γονείς.

Ο Πρόεδρος  Δ.Σ

Καββαδάς Ζώης

 

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΣΠΑΡΤΟΧΩΡΙΟΥ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Καλούμε όσους ενδιαφέρονται να γίνουν μέλη του  Α. Σ. Σπαρτοχωρίου, ενόψει της ενοποίησης του, μέχρι τέλος Φλεβάρη να έχουν καταθέσει αίτηση στο Διοικητικό Συμβούλιο.

Επισημαίνεται ότι η συνεταιριστική ημερίδα αντιστοιχεί σε 150 ευρώ και δικαίωμα εγγραφής έχουν όσοι έχουν κάποια αγροτική εκμετάλλευση.

Παράλληλα, καλούμε και τους παλαιούς συνεταιριστές, στο ίδιο χρονικό διάστημα,  να τακτοποιήσουν πιθανές εκκρεμότητες τους, όπως την ανάγκη μεταβίβασης της «μερίδας» από αποθανόντες γονείς.

Ο Πρόεδρος  Δ.Σ

Αργύρης Ανδρέας

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Πολύ μεγάλη η συμμετοχή στην προεκλογική ομιλία του υποψηφίου Δημάρχου κ. Παύλου Δάγλα στους Μεγανησιώτες των Αθηνών και των Πατρών

Πραγματοποιήθηκε η προεκλογική συγκέντρωση-ομιλία του υποψηφίου Δημάρχου Μεγανησίου κ. Παύλου Δάγλα στους Μεγανησιώτες των Αθηνών, στο ξενοδοχείο ΤΙΤΑΝΙΑ. Η ομιλία […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *