Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
10 Απριλίου 2020

Δήμαρχος Μεγανησίου προς Πανελλήνια Συντονιστική Επιτροπή κατά του Χωροταξικού των Ιχθυοκαλλιεργειών: “Σας στηρίζουμε, δεν μπορούμε να εκταμιεύσουμε τα χρήματα”

Σε νέα ερώτηση που απευθύναμε προς τον δήμαρχο Μεγανησίου για το θέμα των ιχθυοκαλλιεργειών, υπεραμύνθηκε της άποψης που εξέφρασε και παλαιότερα, ότι δηλ. ο δήμος Μεγανησίου δεν έχει έννομο συμφέρον να στηρίξει την προσφυγή κατά των ιχθυοκαλλιεργειών στο Συμβούλιο της Επικρατείας και για τον λόγο αυτό δεν μπορεί να εκταμιεύσει τα χρήματα. Εμείς κάναμε τον κόπο και ζητήσαμε την νομική συμβουλή του δικού μας δικηγόρου, ο οποίος έχει διαφορετική άποψη, αλλά δεσμευόμαστε να ζητήσουμε και να δημοσιεύσουμε και τι λέει και  η Πανελλήνια Συντονιστική Επιτροπή για τον ισχυρισμό του δημάρχου μας κ. Στάθη Ζαβιτσάνου, ο οποίος είναι γνωστός στην Επιτροπή από της 28/12/2012 με την παρακάτω επιστολή που έδωσε στην δημοσιότητα ο δήμαρχος στο σημερινό δημοτικό συμβούλιο:

Δείτε όσα ειπώθηκαν για τις ιχθυοκαλλιέργειες σήμερα:

Σχετικά με το θέμα των ιχθυοκαλλιεργειών μπορείτε να επισκεφθείτε τη σχετική μας ενότητα εδώ.

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Το Μεγανήσι εντάσσεται σε χρηματοδοτούμενη ερευνητική πρόταση , σημαντική για τον τουρισμό

Πως  η συνεργασία της Επιστημονικής Υπεύθυνης/βασικής μεταδιδακτορικής ερευνήτριας Δέσποινας Νάζου, με την αναπληρώτρια καθηγήτρια Προϊστορικής Αρχαιολογίας Νένα Γαλανίδου (Πανεπ. Κρήτης) […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *