Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
28 Μαρτίου 2024

Νέο επεισόδιο ξυλοδαρμού στο νησί της Λευκάδας από επιχειρηματία σε βάρος ελεγκτών του ΙΚΑ

Ήρθαμε για έλεγχο, είμαστε από το ΙΚΑ , είπαν και εισέπραξαν τις καρέκλες του καταστήματος στα κεφάλια… με τις διαμαρτυρίες και τις βρισιές του επιχειρηματία που στην απελπισία του όρμηξε και πετούσε ό,τι μπορούσε επάνω τους.

Άμεσα ειδοποιήθηκε η αστυνομία,  η οποία μέχρι τώρα δεν έχει καταφέρει να συλλάβει τον θερμόαιμο εστιάτορα που “έγινε καπνός” για ν΄αποφύγει το αυτόφωρο.

Το επεισόδιο είχε επαναληφθεί προ μηνός με άλλον πρωταγωνιστή στο νησί της Λευκάδας και με συνεργείο του ΣΔΟΕ που πραγματοποιούσε φορολογικούς ελέγχους  (δείτε το εδώ).

Πρέπει να τονισθεί ότι η άρνηση ελέγχου σε υπηρεσίες του κράτους, πέραν των υπέρογκων προστίμων επισείει και βαριές ποινές και οφείλουν οι επιχειρηματίες παρά την δικαιολογημένη ή μη αγανάκτησή τους να συμορφώνονται  με τις υποδείξεις των ελέγχων ,γιατί οι συνέπειες είναι  μακρόχρονες και δαπανηρές.

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Δημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως το Προεδρικό Διάταγμα για την αναδιάρθρωση του Λιμενικού Σώματος. Τι προβλέπεται για την Λευκάδα

Διατηρούνται τα 18 υφιστάμενα Κεντρικά Λιμεναρχεία, αυξάνονται σε 45 τα Λιμεναρχεία από 34, ενισχύονται σε 73 τα Λιμενικά Τμήματα από […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Verified by MonsterInsights