Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
17 Οκτωβρίου 2021

Απάντηση Αντιπεριφερειάρχη Κεφαλονιάς και Ιθάκης, Σωτήρη Κουρή, σε ανακοίνωση του επικεφαλής της «Α.ΝΑ.Σ.Α.», Θόδωρου Γαλιατσάτου, με τίτλο: «Ημερίδα της υποκρισίας και της συγκάλυψης»

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                        Κέρκυρα 23 Ιουλίου 2012

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ                       

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ταχ. Δ/νση: Αλυκές Ποταμού

                   49100, Κέρκυρα                                        

Τηλ: 26610 – 26523

 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ & ΙΘΑΚΗΣ

Απάντηση Αντιπεριφερειάρχη Κεφαλονιάς και Ιθάκης, Σωτήρη Κουρή, σε ανακοίνωση του επικεφαλής της «Α.ΝΑ.Σ.Α.», Θόδωρου Γαλιατσάτου, με τίτλο: «Ημερίδα της υποκρισίας και της συγκάλυψης»

«Έχοντας υπόψη τη δήλωση του κ. Θεόδωρου Γαλιατσάτου με θέμα: « Ημερίδα της υποκρισίας και της συγκάλυψης», που αναφέρεται στην ημερίδα που πραγματοποιήθηκε στις 22 Ιουλίου στην Ιθάκη, σας ενημερώνω ότι ο  κ. Γαλιατσάτος μόνος του δήλωσε τη συμμετοχή του στην αναφερόμενη ημερίδα για τις συγκοινωνίες στα μικρά νησιά της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων και μάλιστα πρότεινε να παρουσιάσει ένα θέμα που είχε αναπτύξει στο Περιφερειακό Συμβούλιο και που όλοι είχαμε δεχθεί.

  • Τι ανάγκασε τον κ. Γαλιατσάτο να μην συμμετάσχει στην ημερίδα και να την καταγγείλει, είναι απορίας άξιον.
  • Όσον αφορά στην Ιθάκη και στα έργα, αναμένουμε να μας απαριθμήσει τα έργα των ημερών του (1994-1998) και (2007 – 2010), ως αντινομάρχης, στις Νομαρχιακές Αυτοδιοικήσεις Μεταξά και Γεωργάτου και να μας αναλύσει τα έργα τα οποία πραγματοποίησε στην Ιθάκη».

Meganisi News: Η ανακοίνωση του κ. Θ. Γαλιατσάτου

Ημερίδα για δημόσιες σχέσεις,ημερίδα της υποκρισίας,της συγκάληψης.

Και ιδού το γιατι,

Μεταφορικό  ισοδύναμο:

Τον Σεπτέμβρη του 2011 μετά από πρόταση της παράταξης μας ,το αίτημα για χρηματοδότηση της εφαρμογής του στα Ιόνια νησιά συμπεριελήφθη στην γραπτή πρόταση της Περιφέρειας προς τον Ευρωπαίο επίτροπο κ. Χαν.

Έκτοτε καμμία προώθηση δεν υπήρξε από την διοίκηση της Π.Ι.Ν!

Συγκοινωνίες στα νησιά μας:

Τον Ιούνιο του 2011 η αρμοδιότητα των ενδοπεριφερειακών συγκοινωνιών αποδόθηκε στην Περιφέρεια  Ιονίων Νήσων.

Έκτοτε τα πλοία, οι γραμμές λιγοστεύουν  και η εξυπηρέτηση των διακινουμένων πάει από το κακό στο χειρότερο, και η διοίκηση της Π.Ι.Ν απλώς …προεδρεύει!

Τιμές των εισιτηρίων στις ακτοπλοϊκές και αεροπορικές συγκοινωνίες:

Τον Νοέμβριο του 2011 μετά από εισήγηση της ΑΝ.Α.Σ.Α ,το Περιφερειακό συμβούλιο, αφού είδε συγκριτικά το μεγάλο ύψος των τιμών των εισιτηρίων, ενέκρινε λεπτομερές πρόγραμμα δράσης.

Έκτοτε και μετά από νέο  έλεγχο που πραγματοποίησε η ΑΝ.Α.Σ.Α  οι τιμές παραμένουν στα ύψη σε μια περίοδο που οι μισθοί και οι συντάξεις καταρρέουν. Τι έπραξε στο διάστημα αυτό η διοίκηση της Π.Ι.Ν ;τίποτα!

δεν χρειάζονται συνεπώς τέτοιες ημερίδες που θα αναμασήσουν τα γνωστά και αυτά για τα οποία έχει ήδη λάβει αποφάσεις το Περιφερειακό Συμβούλιο!

Κ. Σπύρου, κα Σαρδελλή, κε Κουρή, η ΙΘΑΚΗ και τα υπόλοιπα μικρά νησιά της Π.Ι.Ν θέλουν έργα και όχι λόγια και ημερίδες δημοσίων σχέσεων!

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *