Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
19 Οκτωβρίου 2019

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο Μεγανήσι κατά την διεξαγωγή του “Λαϊκού Αγώνα Ποδηλασίας” στο νησί μας

Αύριο Κυριακή 10 Ιουνίου πραγματοποείται στο Μεγανήσι ο “Λαϊκός Αγώνας Ποδηλασίας”. Το Αστυνομικό Τμήμα Ελλομένου , για την ομαλή τέλεση της εκδήλωσης, την ασφάλεια των ποδηλατών και την πρόληψη τροχαίων ατυχημάτων, προβαίνει σε κυκλοφοριακές ρυθμίσεις.

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Λευκάδα κατά την διεξαγωγή ποδηλατικής εκδήλωσης

Με αφορμή την διεξαγωγή ποδηλατικής εκδήλωσης, από τον Δήμο Μεγανησίου, την Κυριακή 10 Ιουνίου 2012 το πρωί, στο Βαθύ Λευκάδας και με σκοπό την ομαλή τέλεση της και την πρόληψη τροχαίων ατυχημάτων, η Αστυνομική Διεύθυνση Λευκάδας, θα πραγματοποιήσει τις ακόλουθες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις:

– Την Κυριακή 10 Ιουνίου 2012 από 10:00′ έως και το τέλος της εκδήλωσης, θα απαγορεύεται η στάθμευση οχημάτων στον παραλιακό δρόμο Σπηλιάς –Βαθύ.

– Θα τεθεί σε εφαρμογή σταδιακή εκτροπή της κυκλοφορίας οχημάτων στην παραλιακή οδό από τις 10.30′ περίπου μέχρι και το τέλος της ποδηλατικής εκδήλωσης.

Παρακαλούνται οι οδηγοί να ακολουθούν τις υποδείξεις των ρυθμιστών κυκλοφορίας του Αστυνομικού Τμήματος Ελλομένου.

ΠΗΓΗ: mylefkada.gr

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Update 6/7/2012: Πρόταση-βόμβα για καταγγελία της σύμβασης εκμετάλλευσης μεταξύ του δήμου Μεγανησίου και του ιδιώτη επιχειρηματία του τουριστικού καταφυγίου Βαθέως;

Για καταγγελία της σύμβασης σε πρώτη φάση μεταξύ του δήμου Μεγανησίου και του ιδιώτη επιχειρηματία , λόγω παραβίασης των όρων της σύμβασης κάνουν λόγο τελευταίες πληροφορίες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *