Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
25 Ιουνίου 2021

Ανοιχτή επιστολή-απάντηση στην κ. Καββαδά Αικατερίνη από τον δήμαρχο Μεγανησίου. Την καλεί να παραιτηθεί

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ – ΑΠΑΝΤΗΣΗ

στη κα Καββαδά  Αικατερίνη

Κα Καββαδά,

Τελικά δεν καταφέρατε να αντέξετε και αποκαλυφθήκατε! Όχι βέβαια σε μας. Εμείς γνωρίζαμε. Στον απλό Μεγανησιώτη που σας ακολούθησε στις προηγούμενες δημοτικές εκλογές.

Αποκαλύφθηκε το ποιος τροφοδοτεί με λάσπη τον τοπικό κίτρινο τύπο και όχι μόνο.

Αποκαλύφθηκε το ποιος μετατρέπει απλούς και φιλήσυχους ανθρώπους σε «ταλιμπάν» με φανατισμό και μίσος.

Αποκαλύφθηκε τελικά, το ποιος διχάζει και δηλητηριάζει την κοινωνία του Μεγανησιού και την αποπροσανατολίζει.

Και αυτό έχει την εξήγησή του. Πριν δύο χρόνια που εμφανιστήκατε στο Νησί για να καταλάβετε τον δημαρχιακό «θώκο», δεν σας γνώριζαν! Γι αυτό τότε και μόνο τότε είχατε την ευκαιρία σας. Τώρα σιγά – σιγά σας γυρίζουν ο ένας μετά τον άλλο την πλάτη τους. Χάνετε την ψυχραιμία σας και ο μόνος τρόπος που σκεφθήκατε για να τους κρατήσετε, είναι η πόλωση, ο φανατισμός και το αντίπαλο… «τέρας».

Μέχρι εδώ όμως. Η ευγένεια και το πολιτικό μου ήθος, δεν είναι αδυναμία.  Ακούστε λοιπόν κα Καββαδά.

Πρώτον. Για το ΠΑΣΟΚ.

Σας διαφεύγει ότι μέχρι και το 2010, είσαστε εκλεγμένη νομαρχιακή σύμβουλος με μοναδικό σας προτέρημα την κομματική σας ένταξη στο ΠΑΣΟΚ. Τώρα αλλάζετε κόμμα. Δεν ξέρω σε ποιο, αλλά αυτό θα έχει το πρόβλημα. Εγώ όμως που παραμένω, δεν απέκρυψα ποτέ την κομματική μου διαδρομή. Δεν είμαι περήφανος για το ΠΑΣΟΚ, είμαι όμως για την διαδρομή μου, διότι μου έδωσε την δυνατότητα της προσφοράς και της γνώσης των ανθρώπινων αναγκών. Τουλάχιστον έτσι αντιλαμβάνομαι την κομματική μου ένταξη. Τώρα αν κάποια «λαμόγια» και προφανώς δεν εννοώ τους απλούς ψηφοφόρους, φεύγουν από το ΠΑΣΟΚ, ίσως, λέω… ίσως, να μπορέσουμε να ξαναφέρουμε το ΠΑΣΟΚ στις αρχές και τις αξίες της δεκαετίας του ’70.

Ποτέ όμως στην αυτοδιοικητική μου διαδρομή, δεν χρησιμοποίησα την κομματική ταμπέλα για να προσελκύσω ψήφους. Σε όλες τις περιπτώσεις, ήμουνα αποδεκτός και με τιμούσε ιδιαίτερα,  ενός πολυκομματικού και πλουραλιστικού ψηφοδελτίου. Γι αυτό και δεν δίστασα να συγκρουστώ, με εκείνο το διαφθαρμένο κομμάτι, που εσείς γνωρίζετε καλά, του ΠΑΣΟΚ. Ρωτήστε τους απλούς αγνούς φίλους σας του ΠΑΣΟΚ στο Μεγανήσι και θα σας δώσουν ονοματεπώνυμα.

Και ακόμα.

Ήμουν, είμαι και θα είμαι ένας απλός δημόσιος υπάλληλος, που μπήκα στο δημόσιο με απόλυτα διάφανη διαδικασία. Διαχρονικά παραμένω με σταθερή, αν όχι φθίνουσα περιουσιακή και οικονομική κατάσταση. Δεν μπήκα ποτέ σε κομματικούς μηχανισμούς, ούτε ποτέ συνδιαλέχτηκα με συνδικαλιστικές συντεχνίες για να ανελκυστώ σε ανώτερες και ευαίσθητες δημοσιοϋπαλληλικές θέσεις, ιδιαίτερα αμειβόμενες. Άρα λάθος  άνθρωπο βρήκατε για να συγκριθείτε και να παίξετε το βρώμικο επικοινωνιακό παιγνίδι της ηθικής και της πολιτικής ευθιξίας.

Δεύτερο.   Για το Μεγανήσι.

Κα Καββαδά, συμμετέχω στα κοινά του Μεγανησιού 37 χρόνια και έχω κριθεί σε πολλές διαδικασίες  και αγώνες της Μεγανησιώτικης κοινωνίας, όπως και τέσσερις φορές ως υποψήφιος Δήμαρχος. Δεν χρειάζομαι εσάς να κρίνετε την προσφορά μου. Προφανώς, σε χρόνο που εγώ θα επιλέξω, θα κάνω τον απολογισμό μου για το Μεγανήσι. Εσείς όμως κα Καββαδά, θα καταφέρετε να κριθείτε για δεύτερη φορά; Δεν το νομίζω! Γιατί στους 18 μήνες που έχετε θεσμικό ρόλο στο Μεγανήσι, το μόνο που αλλάξατε, όπως λέτε, είναι ο τρόπος της αντιπολίτευσης.  Με εντάσεις στο Δημοτικό Συμβούλιο, με λασπολογίες, με υπονόμευση των μεγάλων αναπτυξιακών έργων και κάθε θετικής δράσης του Δήμου. Τίποτα δημιουργικό. Έχετε την εντύπωση ότι ο θεσμικός σας ρόλος δεν κρίνεται;

Μέσα στον συνδυασμό σας αναμφίβολα βρίσκονται εγκλωβισμένοι αξιόλογοι άνθρωποι, τους οποίους τιμώ και θα ήθελα να συνεργαστώ μαζί τους. Όμως κα Καββαδά δεν μας διαφεύγει το γεγονός, ότι μπροστά στο άγχος της φιλοδοξίας σας να καταλάβετε το δημαρχιακό θώκο, μαζέψατε και ότι αντιφατικό και ιδιοτελές διέθετε αυτή η κοινωνία, που το μόνο που τους ενδιαφέρει, είναι να πάρουν ένα κομμάτι από την «πίτα», που τους τάξατε. Και αυτό δεν το επιτρέψαμε στις εκλογές του 2010 και ούτε θα το επιτρέψουμε στο μέλλον. Γιατί εμείς που αγαπάμε το Μεγανήσι, είμαστε η πλειοψηφία και δεν θα το αφήσουμε στα χέρια τους. Και βέβαια δεν γίνεται αυτοί που οι προσωπικές και μόνο φιλοδοξίες τους έφεραν πριν δύο χρόνια στο Μεγανήσι, να γίνονται τώρα τιμητές!

Τρίτο. Το σκάνδαλο Τσοχατζόπουλου.

Αναφέρεστε στην πρόθεσή σας να καλέσετε έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο, αλλά… Να σας διευκολύνω λοιπόν, αφού όπως ισχυρίζεστε, έχετε μελετήσει διεξοδικά το θέμα. Καλώ τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου, αμέσως μετά τις βουλευτικές εκλογές, να συγκαλέσει Δημοτικό Συμβούλιο με μοναδικό θέμα την δήλωση της κας Καββαδά. Εδώ  δεν θα μπορέσετε να αποφύγετε  το δημόσιο ανοιχτό  διάλογο, όπως τότε στην προεκλογική περίοδο,  γιατί  τώρα λόγω θεσμικής θέσης θα αναγκαστείτε να έρθετε και να μας δώσετε απαντήσεις στα παρακάτω θέματα:

1ο. Στα αρχεία του κου Τσοχατζόπουλου, βρέθηκε ένα έντυπο της σύμβασης μίσθωσης με την εταιρεία «ΠΛΟΥΣ ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΜΑΡΙΝΑ Α.Ε.», κατεβασμένο από το internet. Αυτό είναι το μόνο που εμείς έχουμε πληροφορηθεί.  Υπάρχει και κάτι άλλο σχετικά με την εταιρεία;

2ο. Πως συσχετίζεται και εμπλέκεται ο κος Τσοχατζόπουλος με το Δήμο Μεγανησίου;

3ο. Συσχετίζεται η εταιρεία «ΠΛΟΥΣ ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΜΑΡΙΝΑ Α.Ε.» με ξέπλυμα μαύρου χρήματος;

4ο. Η υπόθεση του σκανδάλου αναδείχθηκε τον Απρίλη του 2011, με την συγκρότηση εξεταστικής επιτροπής από την Βουλή. Τον Μάιο του 2011 κατατέθηκε το πόρισμα και στην συνέχεια έγινε παραπομπή και ανέλαβε η δικαιοσύνη, η οποία και το ερευνά σήμερα. Ένα χρόνο πριν, τον Γενάρη του 2010 που έγινε ο διαγωνισμός, υπήρχε κάτι στη περιρρέουσα πολιτική επικαιρότητα, που εμείς έπρεπε να γνωρίζουμε και το αγνοήσαμε; Και αν εσείς γνωρίζατε κα Καββαδά,  από πού το γνωρίζατε και γιατί δεν το καταγγείλατε , εν δυνάμει τότε υποψήφια Δήμαρχος;

5ο. Σε ποιο σημείο του διαγωνισμού ευνοήθηκε από την τριμελή επιτροπή διαγωνισμού η προκρινόμενη τελικά εταιρεία και πως θα τις αξιολογούσατε  εσείς κα Καββαδά;

Τέταρτο. Για το διαγωνισμό της εκμίσθωσης.

Είναι σαφές ότι αυτά στα οποία αναφέρεστε κα Καββαδά, «ξεπούλημα», «στημένη διαδικασία» κ.λ.π,  είναι ακριβώς τα ίδια με αυτά που γράφει κατά περιόδους γνωστό κίτρινο έντυπο της Λευκάδας, το οποίο και σας στήριξε ένθερμα σε όλη την προεκλογική σας περίοδο. Επειδή το θέμα είναι στη δικαιοσύνη, θεωρώ ότι έχετε την ηθική υποχρέωση να πάτε μάρτυρας υπεράσπισης του συγκεκριμένου εντύπου.

Μπορεί όμως και στο Δημοτικό Συμβούλιο, αν θέλετε, χωρίς γενικότητες να μας τεκμηριώσετε τις καταγγελίες σας, αφού στη διάθεσή σας είναι ολόκληρος ο φάκελος. Μην ξεχάσετε να μας τεκμηριώστε και αυτό που με πάθος υποστήριζαν τότε κάποιοι από τους σημερινούς συνεργάτες σας, ότι τη μαρίνα την είχε δώσει ο Δήμαρχος στον Κυριακούλη!  Έχετε υποχρέωση απέναντι στον θεσμό που σας ανέθεσε η Μεγανησιώτικη κοινωνία. Διαφορετικά αν ο αρχηγός της αντιπολίτευσης, ειδικά σε αυτές τις μικρές κοινωνίες, είναι λασπολόγος, κάποιοι από το συνδυασμό σας πρέπει να σας υποδείξουν την παραίτηση.

Πιστέψτε με, θα είναι η μόνη θετική σας προσφορά στο Μεγανήσι.

Ευστάθιος Ζαβιτσάνος

 Δήμαρχος Μεγανησίου

Σχετικά

Κατερίνα Καββαδά: «Δήμαρχε, παραιτηθείτε!»

Δήλωση του δημάρχου Μεγανησίου σχετικά το θέμα της μαρίνας Βαθέος

Δημοσίευμα για το τουριστικό καταφύγιο Βαθέος στην Κυριακάτικη Realnews

Στοιχεία – φωτιά & υπερασπιστική τακτική – Εμπλοκή του ονόματος του Άκη Τσοχατζόπουλου στο Μεγανήσι

0 Shares

Σχετικά άρθρα

12 Σχόλια

 1. ε ρε γλεντια που θα εχουμε !!!οταν τα γραφει μετα διαβαζει τι εγραψε η ετσι τα βγαζει στον αερα ???? ο κοσμος το εχει τουμπανο και εμεις κρυφο καμαρι .εδω γραφουν οι εφημεριδες λενε τα καναλια και εμεις σφυριζουμε αδιαφορα.

 2. Κύριε Δήμαρχε το θέμα της ιδιωτικοποίησης του λιμανιού για την κοινωνία του Μεγανησίου είναι κάτι πολύ παραπάνω από την προσωπική (πολιτική ) σας κόντρα με την κυρία Καββαδά (αλήθεια κυρία Καββαδά ζητήσατε το κομματικό χρίσμα του ΠΑΣΟΚ στην διεκδίκηση από σας του δήμου Μεγανησίου ?) όπως θέλετε να το παρουσιάσετε.

  Το δημοτικό Συμβούλιο είναι πολιτικό όργανο και όχι δικαστικό και πολύ περισσότερο δεν είναι αρμόδιο να εξετάσει την διαδρομή των χρημάτων του κυρίου Τσοχατζόπουλου και της παρέας του.

  Την Μεγανησιώτικη κοινωνία νομίζω ότι την απασχολούν τα εξής :

  Α) Το λιμάνι, το ποιο σπουδαίο έργο υποδομής για την ανάπτυξη κάθε νησιού, του Βαθέως ( σύμφωνα με την άδειά του τουριστικό καταφύγιο με δικαίωμα ελλιμενισμού φέρι μπότ) το μοναδικό του Μεγανησίου με στρατηγική θέση κοντά στο Νυδρί και στην Λευκάδα αλλά και με υποδομές ( π.χ. οδοποιία που του προσφέρει άμεση σύνδεση με όλους τους οικισμούς ) έπρεπε να ονομαστεί Μαρίνα και να έχει για τόσα χρόνια την αποκλειστική χρήση ένας ιδιώτης ?

  Ανάπτυξη σημαίνει περισσότερος κόσμος στο Μεγανήσι άρα και την ανάγκη δεύτερου φερυ μπότ . Το Μεγανήσι έχει αυτή την στιγμή ή προβλέπεται να αποκτήσει άλλο λιμάνι στο άμεσο μέλλον που να στηρίξει την δυνατότητα αυτή, του ασφαλούς αγκυροβολίου δεύτερου φέρυ μπότ?

  Πιστεύω ότι με ευκαιρία τα γεγονότα είναι απαραίτητο να επανεξετάσουμε την ιδιωτικοποίηση του αλλά και την αποκλειστική του χρήση ως μαρίνα και μάλιστα στο Δ.Σ. που προτείνετε .

  Β) Ο διαγωνισμός έγινε με αξιοκρατία ?

  Έχετε πει πολλές φορές ότι ένας από τους λόγους της «σύγκρουσης» σας με ντόπιους είναι ότι ζητάνε ευνοϊκότερους όρους σε σχέση με τους μη Μεγανησιώτες σε τέτοιους διαγωνισμούς .

  Ποιοι ήταν οι αντικειμενικοί εκείνοι λόγοι που μπήκε ως κριτήριο η προϋπηρεσία της εκάστοτε εταιρείας σε ανάλογες δραστηριότητες ? ενώ :

  Α) Όλοι πλέον βλέπουμε στη πράξη αν ήταν αυτό απαραίτητο ή όχι

  Β) Τι νόημα είχε ενώ για την μεταβίβαση των μετοχών της εταιρείας (άρα και του ιδιοκτήτη ) δεν απαιτείται δίπλωμα «μαρινά» ? Δηλαδή θα μπορούσε ο οποιοσδήποτε που είχε μαρίνα να κατέβει στον διαγωνισμό έχοντας πλεονέκτημα σε σχέση με άλλους και μετά να την πουλήσει σε οποιοδήποτε άλλον που δεν είχε σχέση με μαρίνα.
  Άρα επί της ουσίας η προϋπόθεση της προϋπηρεσία δεν διασφάλιζε και την καλύτερη λειτουργία της μαρίνας.

  Τι μπορούσε να πετύχει όμως έμμεσα (επειδή όλοι γνωριζόμαστε στο μικρό σχετικά Μεγανήσι και κανένας από εμάς δεν έχει διατελέσει «μαρινάς») δημιουργούσε χωρίς ουσιαστικό λόγο αθέμιτο ανταγωνισμό στη συμμετοχή των ντόπιων σε αντίθεση δηλαδή με αυτά που υποστηρίζεται στα λόγια σας όχι μόνο δεν ευνοούνται αλλά το ακριβώς αντίθετο.

  Γ) Γιατί δεν τον κάνατε απλό πλειοδοτικό διαγωνισμό που τώρα δεν θα μπορούσε να πει κανείς τίποτε ?

  Δ) ποιο είναι το πολιτικό μήνυμα που στέλνεται ? όποιος είναι «μαρίνας» είναι για πάντα μαρινάς και κανείς άλλος ?

  Υ.Γ. Η Σακοράφα «λαμόγιο» ?

 3. ”Αξιοπερίεργο εύρημα μπορεί να χαρακτηριστεί και ένα αντίγραφο σύμβασης που βρέθηκε στο γραφείο του πρώην υπουργού μεταξύ του Δήμου Μεγανησίου Λευκάδος και της εταιρίας ΠΛΟΥΣ ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΜΑΡΙΝΑ Α.Ε. για την εκμετάλλευση καταφυγίου τουριστικών σκαφών!

  Γενικά στα έγγραφα που κρατούσε ο Ακης Τσαχατζόπουλος έχουν εντοπιστεί αρκετά στοιχεία που συνδέονται με εταιρίες που μέχρι τώρα δεν έχει διευκρινιστεί εάν έχουν σχέση με τον ίδιο και την οικογένειά του, αλλά θα ερευνηθεί από τη Δικαιοσύνη και αυτό.”

  πηγη:http://www.dimokratianews.gr/content/7319/%CF%84%CF%81%CE%B5%CE%BB%CE%AD%CF%82-%CE%BC%CE%AF%CE%B6%CE%B5%CF%82-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%BF%CF%85%CF%82-tor-m1

  Η δικαιοσύνη σύντομα θα αποφανθεί για όλα τα θέματα,της υπόθεσης Τσόχατζόπουλου.
  Θα καλέσει κάποιους που εμπλέκονται σε κάποια σκάνδαλα, θα απολογηθούν και θα κριθούν, μέχρι τότε όλοι είναι αθώοι.
  Γι’αυτό μένουμε συντονισμένοι και παράκολουθούμε με ενδιαφέρον την ροή των γεγονότων.

  1. Tζάμπα τον βάλλατε φυλακή τον άνθρωπο, απ την αρχή το ‘πα ,αλλά μόνο για την εικόνα της γυναίκας του Καίσαρα αφήστε τον καλού -κακού μέχρι τις εκλογές γιατί σας βλέπω να χτυπάτε μονοψήφιο, γιατί τόσοι είναι οι “καθαροί” του Πασοκ, που λέει κι ο Δήμαρχος! Εμάς πάντως δεν μας κάνει καμμία διαφορά αφού όλοι έξω είναι και τρώνε και πίνουν στην υγειά των κορόιδων ,ένας πάνω ,ένας κάτω τι να λέει.

 4. Κάνω copy ..paste στα γραφόμενα του αξιότιμου Δημάρχου……
  “Τώρα αν κάποια «λαμόγια» και προφανώς δεν εννοώ τους απλούς ψηφοφόρους, φεύγουν από το ΠΑΣΟΚ, ίσως, λέω… ίσως, να μπορέσουμε να ξαναφέρουμε το ΠΑΣΟΚ στις αρχές και τις αξίες της δεκαετίας του ’70” Αυτά λέει ο κύριος Δήμαρχος . Μα κύριε Δήμαρχε ,συγγνώμη,έχετε καμιά επαφή με την πραγματικότητα;
  Εγώ ξέρω ότι από το ΠΑΔΣΟΚ φεύγουν και πυκνώνουν τις γραμμές του ΣΥΡΙΖΑ όλα τα τίμια στελέχη του ΠΑΣΟΚ ενώ τα λαμόγια ,αντιθέτως, μένουν στο ΠΑΣΟΚ σε αυτό που λέμε “ΒΑΘΥ ΠΑΣΟΚ” και περιφέρονται από κανάλι σε κανάλι εκνευρίζοντας τον λαό . Εσείς ,σύμφωνα με τα λεγόμενα σας, πρέπει να καταταχτείτε στο ‘ΠΟΛΥ ΒΑΘΥ ΠΑΣΟΚ”.
  Οσο για αυτό που λέτε ..οτι δεν χρησιμοποιήσατε ποτέ την Κομματική σας ταμπέλα …γελάει και ο κάθε πικραμένος αφού όλοι είδαμε ότι στις τελευταίες εκλογές ,για βοήθεια σας κινητοποιήθηκε όλος ο κομματικός = κρατικός μηχανισμός μια και είχατε και την εξουσία .
  Τώρα όσον αφορά την αντιδικία σας με την κυρία Καββαδα ,λίγο με αφορά προσωπικά. Νου έρχονται στο μυαλό τα λόγια κάποιου φίλου πριν τις Δημοτικές Εκλογές.Μου είπε λοιπόν ο φίλος αυτός.
  Τι ψάχνεις να βρες; …ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΥΛΙΚΟ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΟΥΜΕ ΣΤΗ ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΥΛΙΚΟ ΔΙΑΛΕΞΕΙΣ .. Αμ δε που είχα εγώ καμιά όρεξη να διαλέξω.
  Και κάτι άλλο που είναι και αυτό σοβαρό . Απο το βαθύ ΠΑΣΟΚ που λέγαμε μη κάνετε κανένα πολιτικό ελιγμό και εμφανιστείτε τώρα φίλος του ΣΥΡΙΖΑ.Κανένας δεν θα σας πιστέψει και θα κάνετε κακό στη άνιση μάχη που δίνει ο ΣΥΡΙΖΑ εναντίον θεών και δαιμόνων

  1. Θαλασση τωρα θα μας ερθουνε πολλα παλικαρια.Το καλο ειναι οτι τα λαμογια ειχαν παρει ψηλα τον αμανε της εξουσιας θεωροντας εαυτους πεφωτισμενους και στο απυροβλητο και τα τελευταια χρονια εκτεθηκαν οποτε δεν μπορουν να μας ξεγελασουν ευκολα.
   @Γαβριλη καλο θα ηταν το leave a comment & add reply
   να ειναι στα Ελληνικα.

   1. Τα κοστούμια είναι έτοιμα, εμείς απλά διαλέξαμε, πάραυτα θα δω τι μπορεί να γίνει, γιατί κι εγώ έχω ένα κώλυμα με την γλώσσα!

 5. Σα να μου φαίνεται ότι ο Τσατσάρης έχει δίκιο να τα χωνει στην κ. Καββαδα. Αποδειξεις έχει γι αυτα που λεει; Οχι, γιατι αν ειχε, θα τις εκανε φειγ βολαν. Μάλλον συμβουλεύεται ανωνυμους επαγγελματιες λασπολογους και εκτιθεται η καθολα συμπαθεστατη ΚΑΤΕΡΙΝΑ μας. Μπορει ο δημαρχος να φαινεται εκτεθειμενος αλλα ο οχλος δεν ειναι παντα σωστος… Ας προσεχει η ΚΑΤΕΡΙΝΑ μας ποιoυς κανει παρεα, την εκθετουν

 6. Νομίζω ό,τι κάποια στιγμή θα πρέπει να πούμε τα πράγματα ως έχουν με σεβασμό σε κάθε πρόσωπο και χωρίς να ρίχνουμε το ανάθεμα σε κανέναν .Όλοι αγαπάμε αυτό το τόπο.πιστεύω στη συλλογικότητα και όχι στις πλεκτάνες…άκουσα ο,τι θα γίνει συμβούλιο και κάποιοι είπαν ό,τι θα γίνει χαμός και θα έχει γέλιο ….ας αντιμετωπίσουμε με σοβαρότητα τις καταστάσεις …ας δείξουμε εμείς ένας μικρός τόπος πως μπορούμε να λύσουμε τα θέματα μας με συζήτηση και αλήθεια .Όλο αυτό το γράφω με αφορμή το σχόλιο του μυθικού τέρατος παραπάνω που προσωπικά το θεωρώ άτοπο ….άλλωστε μην ξεχνάμε πως το τέρας αυτό ανήκει στη μυθική σφαίρα …..τα συμπεράσματα δικά σας….είμαι 22 χρονών και χρειάζομαι κάποιες σταθερές για να μπορώ να ελπίζω σε ένα καλύτερο αύριο …μακάρι το Μεγανήσι (εννοώντας τους ανθρώπους του) να αποτελέσει μία από αυτές…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *