Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
13 Απρίλιος 2021

Ανεπαρκής ο κ. Άνθης για τη θέση του Προέδρου

ΠΡΟΣ

Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων κ. Σπύρου Σπύρο

Παρασκευή 28 Γενάρη 2011

Κύριε Περιφερειάρχη,

Όπως σας ενημέρωσα και τηλεφωνικά πριν από δύο ημέρες συνεχίζεται  μέχρι και αυτή την ώρα δηλ.10.00 π.μ. ημέρα Παρασκευή 28 Γενάρη 2011, το ίδιο γεγονός: Δεν έχω λάβει πρόσκληση για την αυριανή συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Ιονίων Νήσων, με τα θέματα ημερήσιας διάταξης, ούτε έστω με fax ή e-mail. Ούτε υπάρχει αναρτημένη ημερήσια διάταξη στο διαδίκτυο. Η όποια δική μου πληροφόρηση προέρχεται από παρουσία του Προέδρου του Περιφερειακού Συμβουλίου στη τηλεόραση.

Η κοινοποίηση της πρόσκλησης με την ημερήσια διάταξη πρέπει να γίνεται με κλητήρα.

Πρέπει επίσης πρώτα να πληροφορούνται οι περιφερειακοί σύμβουλοι  νόμιμα την ημερήσια διάταξη και μετά να βγαίνει ο Πρόεδρος στη τηλεόραση και να κάνει  δηλώσεις και σχόλια, υποβαθμίζοντας και υποτιμώντας το ίδιο το όργανο, πριν καν συνεδριάσει..

Ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου πληρώνεται για τη δουλειά που κάνει, και η πρώτη του δουλειά είναι να φροντίζει να ειδοποιούνται νόμιμα και έγκαιρα οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι.

Είναι προφανές ότι ο κ. Άνθης δεν έχει την επάρκεια για τη κορυφαία αυτή θέση, εκτός και εάν  οι άλλες επαγγελματικές  ενασχολήσεις του και οι τηλεοπτικές παρουσίες του δεν του αφήνουν τον αναγκαίο χρόνο για να ανταποκριθεί  στα στοιχειώδη καθήκοντά του ως Προέδρου.

Με εκτίμηση

Γιώργος Καλούδης

Δικηγόρος Α.Π. και Σ.τ.Ε.

Επικεφαλής ΕΠΤΑΝΗΣΙΑΚΗΣ   ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ

0 Shares

Σχετικά άρθρα

«Η φυγή της πολιτικής»

  Γράφει ο Μαυροζαχαράκης Μανόλης Κοινωνιολόγος Πολιτικός επιστήμονας Η ατελείωτη σπέκουλα που ζήσαμε τα τελευταία χρόνια γύρω από πτωχεύσεις χωρών, […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *