Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
10 Δεκεμβρίου 2022

“ΜΕΝΤΗΣ” : Ετήσια Γενική Απολογιστική Συνέλευση


 
Πραγματοποιήθηκε η Ετήσια Γενική Απολογιστική Συνέλευση του Συνδέσμου Μεγανησιωτών “Ο ΜΕΝΤΗΣ”, την Κυριακή 11 Μαρτίου 2012 στην αίθουσα του Συλλόγου Λευκαδίων Ηλιούπολης και γύρω Δήμων.

Ο Σύνδεσμος σκοπεύει να πραγματοποιήσει Έκτακτη Γενική Συνέλευση το Καλοκαίρι στο Μεγανήσι σε ημερομηνία που θα προανακοινωθεί, ώστε περισσότεροι Μεγανησιώτες και Ετεροδημότες να μπορέσουν να εκθέσουν γνώμες, προβληματισμούς και επιθυμίες στον “Μέντη”.

Θα ακολουθήσουν σύντομα τα πρακτικά της Καταστατικής Γενικής Συνέλευσης.
 

 
Σύνδεσμος Μεγανησιωτών “Ο ΜΕΝΤΗΣ”

0 Shares

Σχετικά άρθρα

1 Σχόλιο

  1. Στην γενική συνέλευση του Μέντη δεν παρεβρέθει, αν και πολύ θα το ήθελα, εξαιτίας μίας λανθασμένης θεωρώ ανακοίνωσης που εξέδωσε ο σύλλογος την περασμένη εβδομάδα.(περί απαρτίας κ.τ.λ.).
    Δεν θέλω να σταθώ σε αυτό το σημείο διότι άλλο είναι το θέμα μου.
    Αν λοιπόν βρισκόμουν στην συνέλευση θα έθετα στο Δ. Σ. του συλλόγου το σοβαρότατο θέμα του διαχωρισμού της Μεγανησιώτικης κοινωνίας.
    Εν έτει 2012 βρισκόμαστε αντιμέτωποι με ένα κατάπτιστο φαινόμενο που δεν είχαμε ποτέ ως Μεγανησιώτες αντιμετωπίσει ξανά. Ούτε στην περίοδο του εμφυλίου, σύμφωνα με παλαιότερους, δεν υπήρχε τόσο μίσος και έχθρα ανάμεσα σε Μεγανησιώτες.
    Τρεις άντε τέσσερεις αχυράνθρωποι, χωρίς ουσία, χωρίς ηθική, χωρίς αγάπη για το νησί και τους Μεγανησιώτες, με μοναδικό ώφελος τα μικροπολιτικά τους συμφέροντα, κατάφεραν να χωρίσουν το Μεγανήσι στα δύο. Δημιούργησαν και συντήρησαν μία πόλωση ανευ προηγουμένου προσδοκώντας πολιτικά οφέλη, αδιαφορώντας για το Μεγανήσι.

    Καλώ το Δ. Σ. του Μέντη, στα πλαίσια του ενωτικού χαρακτήρα που πρέπει να τον διέπει, να αναλάβει πρωτοβουλία τις ημέρες του Πάσχα που θα είναι στο νησί, να συναντηθεί με τους επικεφαλείς και των δύο παρατάξεων, να τους θέσει το θέμα, να τους θέσει προ σοβαρότατων ευθυνών, να τους πιέσει να αντιστρέψουν το αρνητικό – διαχωριστικό κλίμα που επικρατεί στο νησί και να τους δεσμεύσει για την άμμεση επίλυση αυτού του τόσο σοβαρού ζητήματος.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *