Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
6 Μαρτίου 2021

Σε αναβολή η δημόσια διαβούλευση για τον Βιολογικό Κατωμερίου

Στο «σκοτάδι» παραμένει  ο σχεδιασμός της δημοτικής αρχής για την ακριβή ημερομηνία διεξαγωγής της διαβούλευσης για τον βιολογικό Κατωμερίου, μιας που από ότι μαθαίνουμε θεωρεί δεδομένη την απόφαση για την τοποθεσία του βιολογικού Σπαρτοχωρίου στο νεκροταφείο.

Για τον ΣΜΑ φανταζόμαστε ότι «ο κύβος ερίφθη»: Κινητοί ΣΜΑ κι ας είναι το κόστος απαγορευτικό. Καμιά αντίδραση από την αντιπολίτευση που διαβεβαίωνε ότι για τους βιολογικούς συζητάμε από μηδενική βάση .

Κι ενώ η  ιστοσελίδα του δήμου «αναλώνεται» σε διαφημίσεις για τις ταινίες του Πολιτιστικού Κέντρου θυμίζοντας  «υποκατάστημα του Hollywood», όπου  «ώ του θαύματος!» πάντα βρίσκεται χρόνος. Όσο για τις  αποφάσεις  και του τελευταίου δημοτικού συμβουλίου “άφαντες” αλλά και η όποια ανακοίνωση για την νέα ημερομηνία της διαβούλευσης για τον Βιολογικό (κι όχι τους Βιολογικούς).

«Στα τυφλά» λοιπόν έχει αφεθεί να βαδίζει και το Μεγανήσι, μιας που γενικά έχουν σταματήσει «άπαντες» να μιλάνε, ενώ κάποτε τους είχε πιάσει «η φλυαρία», είτε γιατί αποδέχθηκαν την μοίρα τους, είτε γιατί απελπίστηκαν , είτε γιατί  δεν έχουν τίποτε καλύτερο να προτείνουν.

Αλλά όπως γίνεται σχεδόν πάντα η κοινωνία θα τους προσπεράσει και θα βρεί  τον δρόμο της κι όσο κι αν ακούγεται  «χαζό», ο λαός έχει μνήμη.

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *