Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
9 Φεβρουαρίου 2025

ACTA:Το τέλος της ελευθερίας του διαδικτύου και του meganisinews

Δεν είναι αστείο, άλλωστε δεν βρισκόμαστε σε πρωταπριλιά. Σύμφωνα με την νέα νομοθεσία της Ευρωπαϊκής Ένωσης που πρόσφατα υιοθετήθηκε και από την Ελλάδα, την ACTA , η ελευθερία των blogs και όχι μόνο τίθεται υπό περιορισμό.

Ξεχάστε το youtube , download , η αναδημοσίευση θα αποτελούν ποινικό αδίκημα, ικανό να σε στείλει φυλακή και να σου δημεύσει περιουσία και σε ιδιωτικές ανταλλαγές email.

Tον Ιούνιο η συμφωνία επικυρώνεται από την βουλή και ταυτόχρονα αυτό σημαίνει για τον καθένα, περιορισμό των ατομικών του ελευθεριών. Η ACTA είναι ανάλογη εφαρμογή της Αμερικάνικης νομοθεσίας SOPA και PIPA. Bάλτε στις μηχανές αναζήτησεις τα αρχικά κι ενημερωθείτε. Αντιδράστε και αντισταθείτε για το συμφέρον σας και το συμφέρον των παιδιών σας.

Δείτε το βίντεο χωρίς δεύτερη σκέψη:

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Verified by MonsterInsights