Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
20 Απριλίου 2024

Για την ΕΥΔΑΠ και τον Δήμο Λευκάδας

Ο ΔΗΜΟΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΩΣ «ΠΛΑΣΙΕ» ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ

(Τοποθέτηση Κ. Δρακονταειδή στο Δ.Σ. της 13/4/2011,

για την πλήρη παραχώρηση της Διαχείρισης των Δικτύων Ύδρευσης -Αποχέτευσης και των Βιολογικών Καθαρισμών στην ΕΥΔΑΠ Α.Ε..)

Να λοιπόν που «έσκασε μύτη» και στη Λευκάδα η ΕΥΔΑΠ. Λέω ‘και στη Λευκάδα’, γιατί αυτήν την περίοδο, επιδιώκει να «σκάσει μύτη» και σε άλλα μέρη της Ελλάδας με έναν και μοναδικό σκοπό, να αναλάβει την πλήρη διαχείριση των δικτύων ύδρευσης – αποχέτευσης και βιολογικών καθαρισμών των δήμων.

Ποια είναι όμως η ΕΥΔΑΠ;

Είναι μια Ανώνυμη Εταιρία, εισηγμένη στο χρηματιστήριο, της οποίας αυτήν τη χρονική στιγμή το δημόσιο κατέχει το 61% των μετοχών.

Αυτή η ΕΥΔΑΠ που ξέρουμε σήμερα, σε πολύ λίγους μήνες, θα είναι μια άλλη εταιρία καθαρά ιδιωτική.

Αυτό προκύπτει από τα εξής στοιχεία: …

Διαβάστε εδώ ολόκληρη την τοποθέτηση του Κ. Δρακονταειδή στο Δ.Σ. της 13/4/2011, για την πλήρη παραχώρηση της Διαχείρισης των Δικτύων Ύδρευσης -Αποχέτευσης και των Βιολογικών Καθαρισμών στην ΕΥΔΑΠ Α.Ε.

και εδώ την ανακοίνωση της Δημοτικής Κίνησης «ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΥΚΑΔΑ».

0 Shares

Σχετικά άρθρα

«Βόμβα» Κώστα Αραβανή απόψε στο Δ.Σ. της Λευκάδας: «Μας ζητούν 4,8 εκατομμύρια ευρώ για το αγκυροβόλιο στην Βασιλική» (video)

Εμπλοκή στο θέμα της χρηματοδότησης του Τουριστικού Aγκυροβολίου στην Βασιλική φαίνεται να παρουσίασαν κατά την σύναψη της σύμβασης του έργου […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Verified by MonsterInsights