Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
5 Ιουλίου 2022

update 2: Επικοινωνία του Μeganisi Νews με το ΥΕΝ. – Χωρίς ferry-boat (μέχρι νεωτέρας) το Μεγανήσι. Απαγορεύτηκε προσωρινά ο απόπλους του FB Μεγανήσι ΙΙ χωρίς καμία ειδοποίηση – Ανακοίνωση της ναυτ. εταιρίας “Ιόνιο – Μεγανήσι” [update 1]

update 2: Επικοινωνία του Meganisi News με το ΥΕΝ:

Το Meganisi News επικοινώνησε με το ΥΕΝ σχετικά με το σοβαρότατο θέμα που έχει προκύψει. Το ΥΕΝ επιβεβαίωσε το περιεχόμενο της ανακοίνωσης της ναυτικής εταιρίας “ΙΟΝΙΟΣ ΜΕΓΑΝΗΣΙ” και έκανε λόγο για διαδικαστικό ζήτημα, το οποίο αναμένεται να λυθεί κατά τη διάρκεια της αυριανής μέρας. Την είδηση αυτή την μεταφέρουμε με κάθε επιφύλαξη.

Το ρεπορτάζ

Δεν εκτελούνται προσωρινά τα δρομολόγια του  φέρυ-μπόουτ  Μεγανήσι ΙΙ, κατόπιν υπουργικής απόφασης. Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες,το θέμα προέκυψε με την ” έκθεση του Νηογνώμονα” για το αξιόπλοον του σκάφους!

Το Μεγανήσι ΙΙ  είναι ένα από αρκετά  “Νυδριώτικα”  σκάφη που εκτελούν δρομολόγια και χρησιμοποίησαν τον ίδιο νηογνώμονα, ενώ οι ίδιες πληροφορίες θέλουν και το “κάπταιν Αριστείδης” να παραμένει καθηλωμένο.

Αναμένεται να δοθεί λύση εντός της ημέρας, ίσως ακόμα και σε λίγες ώρες.

2:15:  Το  “ΑΓΧΙΑΛΟΣ” αναλαμβάνει  2:45  δρομολόγιο για την εξυπηρέτηση μόνο επιβατών.

Για περισσότερες πληροφορίες “σπάστε τα τηλέφωνα” στο ΥΕΝ :  2104191800

 

 

0 Shares

Σχετικά άρθρα

1 Σχόλιο

  1. Oρέ τώρα και στο Μεγανήσι(ξαφνικά) καταλάβατε πως λειτουργεί το κράτος;
    Που είσαστε δημαρχαίοι και βουλευτάδες της “αδιάφθορης” κυβέρνησης, φέρτε το πολεμικό ναυτικό να μας ¨”απεγκλωβίσει”,μόνο που τώρα κάντε τους εσείς το τραπέζι…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *