Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
3 Δεκεμβρίου 2023

Έτοιμος για την “απογείωση” ο Γιώργος Ράπτης

Ανακοινώθηκαν οι “πιλότοι”, κομματικοί  “τρομοκράτες” παρεισφρήσανε στο πλήρωμα, αναζητούνται οι επιβάτες…

H Κεντρική Πολιτική Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής ανακοίνωσε τους υποψηφίους  βουλευτές του κόμματος όλης της χώρας,  για τον νομό Λευκάδας  ανακοινώθηκαν οι:

Η κ. Αρβανίτη  έχει  κάνει  γνωστή την υποψηφιότητά της πριν από καιρό , πιθανόν κι από το Καλοκαίρι, ο κ. Σίδερης,  ανεπισήμως πριν λίγο καιρό κι επισήμως σήμερα έστειλε το παρακάτω ευχαριστήριο:

“– Ευχαριστώ τον πρόεδρο και όλα τα όργανα του ΠΑΣΟΚ για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπό μου. Αυτή η εμπιστοσύνη αποτελεί για μένα τιμή και συγχρόνως μεγάλη ευθύνη.

– Δεσμεύομαι πως θα δώσω τον καλύτερο εαυτό μου και θα αγωνιστώ με όλες μου τις δυνάμεις -μαζί με τους συνυποψηφίους μου- για ένα καλό εκλογικό αποτέλεσμα και στην Λευκάδα. Για την δημιουργία μιας νέας ελπίδας και προοπτικής για την χώρα μας και την Λευκάδα. Θα ασκήσω κριτική, αλλά κυρίως θα παραθέσω τις δικές μας προτάσεις και λύσεις στα προβλήματα και τις δυνατότητες της χώρας μας και του τόπου μας. Και θα το κάνω χωρίς κραυγές και αφορισμούς.

– Απλώνω το χέρι μου και απευθύνομαι σε κάθε παλιό και νέο φίλο του ΠΑΣΟΚ, σε κάθε πολίτη της Λευκάδος. Σ’ αυτόν τον αγώνα δεν περισσεύει κανείς.

– Από αύριο κιόλας ξεκινώ την επικοινωνία μου με όλους τους φορείς, τους συλλόγους, τους Λευκαδίτες και τις Λευκαδίτισσες. Σε ένα ωραίο ταξίδι ανταλλαγής απόψεων και ανάπτυξης του προγράμματός μας, με στόχο ένα καλύτερο μέλλον. Μια δίκαιη κοινωνία, σε μια δυνατή Ελλάδα.

Αντώνης Σίδερης-φαρμακοποιός

Υποψήφιος Βουλευτής ΠΑΣΟΚ-κινήματος αλλαγής”

Την παράσταση ωστόσο έκλεψε ο Γιώργος Ράπτης ό οποίος ανάρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο fasebook το παρακάτω video:

 

ΤΟ οποίο μας έδωσε αφορμή για τα πολιτικά μας σχόλια:

α)Η  αμφίεση επιλέχθηκε προσεκτικά , σε χρώμα ελαφρώς αχνότερο της σημαίας ώστε συνειρμικά να παραπέμπει σε ,   ένα “δεινόσαυρο της πολιτικής”.

β)Το “αρκτικό” τοπίο  της Βασιλίτσας επιλέχθηκε για να δείξει την κατάσταση που επικρατεί σήμερα στo ΠΑΣΟΚ Λευκάδας

γ} Η σημαία με το ήλιο , παραπέμπει στην σημαία  που έστησαν οι  Αμερικανοί στο Φεγγάρι, εκφράζοντας την προσδοκία όλης της ανθρωπότητας για ακόμη καλύτερες ημέρες!

 

Παρά λοιπόν την προσπάθεια της  αστείρευτης ευρηματικότητας και αειθαλής εμπνεύσεως δήλωση υποψηφιότητας του κ. Ράπτη και της αναφοράς στις ευχαριστίες του κ. Σίδερη στα “όργανα του κόμματος” , δεν έχουμε ανακοίνωση(τουλάχιστον έως ώρας) του βασικότερου οργάνου σε τοπικό επίπεδο, της ΝΕ ΠΑΣΟΚ Λευκάδας.

Από μόνο του το γεγονός δεν προϊδεάζει για “απογείωση¨ ούτε καν για πτήση, μάλλον προς ανώμαλη προσγείωση, το βλέπουμε!

ΥΓ: Ο κ. Ράπτης θεωρούμε ότι αυτοδίκαια κερδίζει τον τίτλο Επίτιμος Υποψήφιος  Βουλευτής Λευκάδας με το ΠΑΣΟΚ

 

0 Shares

Σχετικά άρθρα

ΑΝ.Α.Σ.Α.: Ο προωθούμενος Χωροταξικός Σχεδιασμός στην ΠΙΝ δεν εξυπηρετεί τις ανάγκες της κοινωνίας, αλλά τις ανάγκες των μεγάλων ιδιωτικών συμφερόντων

Κέρκυρα, 8/1/2014  Ξεκίνησαν την Τρίτη 7/1 στην Κέρκυρα και, όπως δηλώθηκε, θα συνεχιστούν και στις άλλες

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Verified by MonsterInsights