Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
23 Σεπτεμβρίου 2023

Λεκτική επίθεση από δημότη στον δήμαρχο Μεγανησίου κατά την περιφορά της εικόνας του Αγίου Γεωργίου στο Μεγανήσι

Η υπόθεση θα οδηγηθεί και ενώπιων της δικαιοσύνης

Σοβαρό επεισόδιο σημειώθηκε χθες στο Σπαρτοχώρι κατα την  έξοδο των πιστών μετά την θεία λειτουργία στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου για την περιφορά της εικόνας στα δρομάκια του χωριού.

Παρουσία του Μητροπολίτη Λευκάδας και πλήθους πιστών, δημότης  μοίρασε φειγ-βολάν με   ερώτηση “θα ψήφιζες για δήμαρχο κάποιον που έδερνε τον πατέρα του” κι επιτέθηκε λεγκτικά στον δήμαρχο Μεγανησίου κ. Παύλο Δάγλα γιατί τον θεωρούσε υπεύθυνο για την υλοποίηση της ομόφωνης απόφασης δύο διαφορετικής συνθέσεως συνεχόμενων τετραετιών δημοτικό συμβούλιο, που αφορούσε την κατεδάφιση του κτιρίου του Αγροτικού Συνεταιρισμού Σπαρτοχωρίου και την δημιουργία πλατείας!

Αξίζει να ανφερθεί ότι τμήμα αυτού με απόφαση της Υπηρεσίας Νεωτερων  Κτιρίων και Μνημείων έχει διατηρηθεί και μάλιστα σύντομα θα επισκευαστεί και θα αναδειχθεί με απόφαση  της Δημοτικής Αρχής, ως οικία συσχετιζόμενη με τον οπλαργηγό  Δήμο Τσέλιο.

Μάλιστα χρειάστηκε η παρέμβαση των ψυχραιμότερων ώστε ν΄αποτραπεί  σωματική βία σε βάρος του δημάρχου ο οποίος συνοδεύονταν από την σύζυγο του, που  μπροστά στην θέα του μαινόμενου δημότη και υπό το σοκ του περιστατικού είχε  λιποθυμικό επεισόδιο !!!

Άμεσα από τους παρισταμένους δημότες απομακρύνθηκε ο εξαγριωμένος δημότης και η περιφορά συνεχίστηκε κανονικά, κλήθηκε η αστυνομία και υποβλήθηκε μύνηση  που έθεσε σε ισχύ την διαδικασία του αυτοφώρου κι ο κατηγορούμενος αναζητείται από τις διωκτικές αρχές.

 

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Verified by MonsterInsights