Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
16 Οκτωβρίου 2021

Μεγανήσι: Αναβλήθηκε η προγραμματισμένη Συνεδρίαση του ΔΣ για τον προϋπολογισμό

Δεν υπήρξε απαρτία αφού οι περισσότεροι δημοτικοί σύμβουλοι δεν προσήλθαν

Και πολύ καλώς έπραξαν λέω εγώ, αφού τα αμειβόμενα με μισθό μέλη στέλνουν έναν , να “χτυπάει κάρτα” και για τους υπόλοιπους! Εν τω μεταξύ ουδείς ενδιαφέρεται πλέον να βγάλει τα “κάστανα από την φωτιά”, υπολογίζοντας πιθανό πολιτικό κόστος έτσι τα προβλήματα  και ο τόπος  “σέρνονται” πίσω από τα γεγονότα.

“Τσακιστή δεκάρα” δεν πρόκειται να βάζει στην τσέπη του από το Βαθύ ο δήμος  από φέτος κι όχι μόνο ενδέχεται να πληρώσει κι από πάνω αναδρομικά στην Κτηματική για την πλατεία. Τι σημαίνει αυτό πρακτικά, μα τι άλλο, ανοίγει “τρύπα” στα ανταποδοτικά και στα έσοδα του δήμου.

Τρεις συνδυασμοί και πόσοι “αυλικοί”  γύρω από αυτούς ξαφνικά “έχασαν την λαλιά” τους (ξέρετε για ποιο πράγμα ε;),  δεν χρειάζεται να το πούμε εμείς( οι καιροί που με την “δικιά μας πλάτη”, κάποιοι “γίνονταν μάγκες”  έχει περάσει ανεπιστρεπτί),  άλλη η έννοια του πολιτικά ανεξάρτητος κι άλλη  εκείνη του πολιτικά ανύπαρκτος !  Ωσονούπω, ζήτημα ημερών υποθέτω, ανακοινώνεται και τέταρτος συνδυασμός, για να δούμε κι αυτός πίνει νερό από το ίδιο “πηγάδι ” της άγνοιας;

Τώρα για τα ΕΣΠΑ , τα διαβάζετε θέλω να πιστεύω, κοτζάμ Λευκάδα με τεχνική επάρκεια και δεν καταφέρνει να λύσει τα δικά της προβλήματα με νερό και σκουπίδια, θα κοιτάξει να λύσει τα ξένα; Η Περιφέρεια στις επιδόσεις της  είναι τελευταία στην απορρόφηση των  κοινοτικών κονδυλίων, βάσει επίσημων στοιχείων.

Πάλι καλά τουλάχιστον ρε παιδί μου αυτές τις εκλογές μας έφυγε το άγχος. Ξέρουμε τι μας περιμένει , εμείς βέβαια  ξέρουμε και ποιος θα βγει, αλλά δεν θα μας πάρετε κουβέντα!

Τραγούδι

0 Shares

Σχετικά άρθρα

“Πόρτα” από την Περιφέρεια Ι.Ν και στην ανάδειξη του περιπατητικού τουρισμού στο Μεγανήσι

Μετά την απόρριψη της αντικατάστασης του δικτύου ύδρευσης ήρθε  και η  απόρριψη  της Αίτησης Χρηματοδότησης της Πράξης «Βελτίωση προσβασιμότητας και δικτύωση […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *