Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
28 Φεβρουαρίου 2021

Mε party υποδοχής ξεκίνησε το Owner’s Cup 2018 Regatta από το Μεγανήσι

Στις 11:00 πμ σήμερα πλώρη για Νάυπακτο

Με αφετηρία το Βαθύ (Μεγανήσι) και τερματισμό στην Κόρινθο, θα φιλοξενηθούν για δύο ημέρες στην Ναύπακτο (12 και 13 Μαΐου), για να γνωρίσουν τις ομορφιές και τον πολιτισμό της Ναυπάκτου και της ορεινής Ναυπακτίας.

Η τελετή απονομής επάθλων θα λάβει χώρα στις 12 Μαΐου και ώρα 8:30 μ.μ. στο λιμάνι της Ναυπάκτου.

 

Το party υποδοχής της  odyseas marina περιελάβανε  εκλεκτούς μεζέδες, ποτό, άφθονη μπύρα, κρασί και live μουσική με ξένες επιτυχίες των 80’ς  αλλά και σημερινές.

 

 

Δώδεκα τυχεροί επιλέχθηκαν ανάμεσα από δεκάδες αιτήσεις για να συμμετάσχουν στον αγώνα, αφού όπως μας εξήγησε  ο κ. Γιάννης Ανδριώτης οι θέσεις που θα ελλιμενιστούν  για να εξυπηρετηθούν τα σκάφη που συμμετέχουν , είναι πολύ περιορισμένες .

 

 

Όπως θα διαπιστώσετε και από τις φωτογραφίες το κέφι και αδρεναλίνη ανέβηκαν στα ύψη, με μοναδική πικρία  του ιδιοκτήτη την έλλειψη επίσημης εκπροσώπησης  από πλευράς προσκεκλημένων του δημοτικού συμβουλίου. Όπως μας εκμυστηρεύτηκε στη Ναύπακτο, πόλη ενδιάμεσου σταθμού των ιστιοπλοϊκών σκαφών, η εκεί δημοτική αρχή τους ετοιμάζει θερμή υποδοχή.

 

 

Προσωπική μας άποψη είναι ότι όπου δεν ανακατεύεται δήμος και πολιτική γενικότερα,   τέτοιου τύπου δράσεις και εκδηλώσεις , γενικά ο τουρισμός βγαίνει περισσότερο ωφελημένος. Νησιά όπως η Μύκονος , η Σαντορίνη, η Κέρκυρα κ.α  με σοβαρό brand name , το απέκτησαν γιατί οι επιχειρηματίες οργανώθηκαν και μπήκαν μπροστά στις τουριστικές εκθέσεις και δεν περίμεναν εκπροσώπηση από την εκάστοτε δημοτική αρχή.

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *