Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
8 Δεκεμβρίου 2021

“Γόνιμες” οι συγκεντρώσεις που οργάνωσε η αντιπολίτευση σε Μεγανήσι και Αθήνα

Σε αναζήτηση ηγέτη κι ονόματος

Μόνο θετικά θα μπορούσε να χαρακτηρίσει κανείς την πρωτοβουλία για τις δύο συγκεντρώσεις της αντιπολίτευσης σε Μεγανήσι και Αθήνα, αφού είχαν όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά που κατά την ταπεινή μας άποψη χρειάζονταν ώστε να δώσουν νέα δυναμική στην υπό σύσταση νέα παράταξη.

Οι ομιλίες όπως ήταν φυσικό είχαν  αντιπολιτευτικό χαρακτήρα και εμπεριείχαν κριτική ως προς τις επιλογές και την διοίκηση της δημοτικής αρχής . Εμφανής ήταν εξαρχής η εικόνα μιας σκληρής αυτοκριτικής και η έκδηλη αγωνία για την πορεία και το  αυτοδιοικητικό μέλλον  τόσο της  ίδιας της  παράταξης ,όσο και του ίδιου του νησιού.

Έγιναν ερωτήσεις, εκφράστηκε προβληματισμός, γενικά μπήκαν τα θεμέλια για την δημιουργία μιας καλής προσπάθειας, ωστόσο  τώρα αρχίζουν τα δύσκολα και έχει να διανύσει πολύ δρόμο  για να ευοδωθεί  και να έχει την ανάλογη συνέχεια.

Το σενάριο της δημιουργίας ενός κι ενιαίου ψηφοδελτίου ως προοπτική, πάντα εκφράζοντας ποσωπική άποψη, δεν αφήνει περιθώρια επιτυχίας  κι επιτρέπει  την διαιώνιση των παγιωμένων  χρονιζόντων προβλημάτων του κοινωνικού ιστού του νησιού, αφού δίνεται η δυνατότητα στους εκφραστές τους να βρούν θέση στο Δημοτικό Συμβούλιο. Άσε που αποκλείει τον νυν δήμαρχο κ.Παύλο Δάγλα ο οποίος όχι μόνο δεν διατίθεται να φύγει αλλά ετοιμάζει “αντεπίθεση” με σκοπό την ανανέωση της θητείας του με συνριπτικό ποσοστό κατά δήλωσή του (άνω του 80%)!

 

ΠΗΓΗ (foto & video): meganisitimes.gr

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Δήμος Μεγανησίου: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις (από 25 Ιουλίου έως 25 Αυγούστου 2012) και ορισμός θέσεων αγκυροβολίας – ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ

18/7/2012 Θέματα οργάνωσης και λειτουργίας οικισμών στη θερινή περίοδο. (Kυκλοφοριακές ρυθμίσεις) Ορισμός θέσεων αγκυροβολίας και εύρυθμης λειτουργίας λιμένων ………………………………………………… 17/7/2012 […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *