Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
16 Οκτωβρίου 2021

Το meganisinews “στοιχειώνει” τα δημοτικά συμβούλια

Στο  “κόκκινο” η αντιπαράθεση με αφορμή  τις τελευταίες δημοσιεύσεις μας

Την τιμητική μου  είχα  και  σ΄αυτό το δημοτικό συμβούλιο, αφού τουλάχιστον τέσσερις δημοτικοί σύμβουλοι  παρασύροντας ακόμα και τον δήμαρχο και για περισσότερη από μισή ώρα ασχολήθηκαν με το ανακαλύψουν τις πηγές των εγγράφων και της πληροφόρησής μου.

Έχω  να τους πληροφορήσω ότι ματαίως προσπαθούν ν΄ αποδείξουν  κρυφό δίαυλο επικοινωνίας μου με την δημοτική αρχή , πολύ απλά γιατί θα ήταν παράδοξο ν΄ αποτελούσα  εξαίρεση  της ίδιας τακτικής που καταγγέλλουν  ότι  γίνονται  θύμα!

Μόνο σαν  “εύσημα” κι αναγνώριση της σημαντικής δουλειάς που κάνω,  αντιλαμβάνομαι  την παρέμβασής τους ,  ώστε σημαντικά έγγραφα που αφορούν όλους τους δημότες (κι όχι μόνο τους δημοτικούς συμβούλους)  να μην κλείνονται στα συρτάρια ανάλογα  με τις  εκτιμήσεις των διοικούντων.

Αγόρια τι να κάνουμε, εκτός από εσάς που δεν χάνετε ευκαιρία να μου ρίχνετε κάρβουνο, υπάρχουν και κάποιοι που με εμπιστεύονται και μ΄αγαπάνε!

 

 

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Νέα δρομολόγια φέρυ-μπόουτ και ταχύπλοου από Λευκάδα προς Μεγανήσι λόγω της τουριστικής περιόδου

Τόσο τα δρομολόγια του φέρυ-μπόουτ “ΜΕΓΑΝΗΣΙ ΙΙ” όσο και του ταχύπλοου “ΑΓΧΙΑΛΟΣ” (Λευκάδα-Μεγανήσι-Λευκάδα) έχουν τροποποιηθεί λόγω της τουριστικής περιόδου, προκειμένου […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *