Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
23 Φεβρουαρίου 2024

Aφιέρωμα στο Μεγανήσι και στα ελληνικά νησιά στο GEO SAISON

Στιγμιότυπο από το δημοσιογραφικό ταξίδι του δημοσιογράφου του GEO SAISON στο Μεγανήσι. Ο δημοσιογράφος του GEO SAISON, κ. Maik Brandenburg κατά τη διάρκεια του δημοσιογραφικού του ταξιδιού στο Μεγανήσι.

“Ανακαλύπτοντας την άγνωστη νησιωτική Ελλάδα” είναι ο τίτλος εκτενούς τριαντασέλιδου αφιερώματος που θα δημοσιευτεί στο έγκριτο τουριστικού περιεχομένου περιοδικό GEO SAISON, τον Μάϊο του 2018, ως αποτέλεσμα της αγαστής συνεργασίας του περιοδικού με το Γραφείο Ε.Ο.Τ. Γερμανίας, αλλά και με τις κατά τόπους Περιφέρειες (Ιονίων Νήσων, Αττικής) και Δήμους (Ύδρας).

Το δημοσίευμα που θα προκύψει στηρίζεται σε δημοσιογραφική έρευνα για τη Σκύρο και τις Μικρές Κυκλάδες, αλλά και σε σειρά δημοσιογραφικών ταξιδιών που πραγματοποιήθηκαν με ιδιαίτερη επιτυχία τον Οκτώβριο και τον Νοέμβριο του 2017 στο Μεγανήσι, στην Κάρπαθο και στην Ύδρα με την αποτελεσματική συμβολή του Γραφείου Ε.Ο.Τ. Γερμανίας.

Έγκριτοι δημοσιογράφοι θα αποτυπώσουν τις εντυπώσεις τους από τους πέντε, συνολικά άγνωστους στη γερμανική αγορά, νησιωτικούς προορισμούς της Ελλάδας, δίνοντας τη δυνατότητα σε περίπου 630.000 αναγνώστες – ιδιαίτερα υψηλού μορφωτικού και βιοτικού επιπέδου -, να γνωρίσουν από κοντά το πολυσύνθετο τουριστικό προϊόν των νησιών μας.

πηγή

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Παρέλαση στο Μεγανήσι

Ολοκληρώθηκε ο εορτασμός της 25ης Μαρτίου στο Μεγανήσι με την καθιερωμένη σχολική παρέλαση, την οποία ακολούθησε μικρή δεξίωση στο δημοτικό […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Verified by MonsterInsights