Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
21 Ιουλίου 2024

Eπτά δημοτικοί σύμβουλοι του δήμου Μεγανησίου καλούνται σε απολογία από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση

Αντιμέτωποι με σοβαρή παράβαση καθήκοντος

Τρεις φορές έφερε προς ψήφιση ο δήμαρχος Μεγανησίου κ. Παύλος Δάγλας  τον ισοσκελισμό των ανταποδοτικών τελών που προέβλεπαν αυξήσεις της τάξης 50% για τα σπίτια και 100% για τα καταστήματα στο τετραγωνικό. Τρεις φορές το δημοτικό του συμβούλιο τις απέρριψε.  Μεταξύ δεύτερης και τρίτης  με επείγον έγγραφο της η Αποκεντρωμένη Διοίκηση Πελοποννήσου και Δυτικής Ελλάδας  είχε προειδοποιήσει για ποινικές και διοικητικές κυρώσεις σε όσους δημοτικούς συμβούλους δεν θα ψήφιζαν τον ισοσκελισμό.

Μάταια ο δήμαρχος “εκλιπαρούσε” τους συμβούλους του να ψηφίσουν ώστε να καταστεί δυνατή η κατάρτιση του προϋπολογισμού.

Έτσι μετά και την τελευταία αποτυχημένη προσπάθεια , η Αποκεντρωμένη Διοίκηση  ξεκίνησε την διαδικασία  για την οποία είχε προειδοποιήσει. Καλεί σε απολογία τρεις δημοτικούς συμβούλους της συμπολίτευσης και τέσσερις της αντιπολίτευσης. Όλοι τους αντιμετωπίζουν την κατηγορία της  σοβαρής παράβασης καθήκοντος, κατηγορία που τους φέρνει αντιμέτωπους  με προσωρινή ή ακόμα και μόνιμη παύση των καθηκόντων τους.

 

 

0 Shares

Σχετικά άρθρα

4 Σχόλια

  1. Βάστα άμυνα ορέ παλικάρι, μην τα παρατάς από τώρα!

   Ε δε κει που είσαστε “καβαλάρηδες”, μια “λιανοτουφεκιά” κι όξου ο κ@λ@ς σας, μην το δέχεστε, έχουμε δυό μήνες χειμώνα μέχρι να αρχίσει η σεζόν.

   Πως θα τη “βγάλουμε” αν τα παρατάτε. Μια χαρά διασκεδάζουμε!

   Α ρε Παύλο Δάγλα, πρέπει να γεννήθηκες με “μαύρο συκώτι”. Θα τους φας όλους!

  1. Αγαπητέ
   Ξέρεις κάτι; Όνομα ,επώνυμο, τηλέφωνο και το άρθρο σου συνοδευόμενο από τα στοιχεία σου κι εμείς εδώ είμαστε για ν’ αναρτήσουμε ότι γουστάρεις. Ή μήπως δεν γνωρίζεις ότι ψάχνουν λέξη-λέξη , γραμμή-γραμμή να βρούν κάτι για να με “στείλουν”; Βρες μου έναν λόγο για το οποίο θα πρέπει να γράψεις εσύ ανώνυμα και να τρέχω επώνυμα κι εγώ μαζί σου!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Verified by MonsterInsights