Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
21 Ιουνίου 2024

ΔΣ Μεγανησίου : Οριακά αποδέχθηκαν το λεωφορείο-δώρο του δήμου Βύρωνα!

Πως θα συνεχίσουμε  μ΄ ένα τέτοιο  δημοτικό συμβούλιο;

‘Ηταν γύρω στον Οκτώβριο του 2015  όταν ο δήμος  Βύρωνα προμηθεύτηκε νέα υπερσύγχρονα  Mini-bus  αντιρρυπαντικής τεχνολογίας  με πρόσβαση ΑΜΕΑ κι αντικατέστησε  αντίστοιχο αριθμό λεωφορείων που οδηγήθηκε στα αμαξοστάσια. Με αφορμή τον παροπλισμό τους ο δήμαρχος Μεγανησίου κ. Παύλος Δάγλας  αιτήθηκε για λογαριασμό  του δήμου Μεγανησίου , στο δημοτικό συμβούλιο του Βύρωνα την  δωρεάν παραχώρηση ενός για την κάλυψη των αναγκών του Μεγανησίου.

Το αίτημα με την αρωγή του Μεγανησιώτικης καταγωγής δημάρχου κ.Άκη Κατωπόδη  έγινε κατά πλειοψηφία  αποδεκτό . Ακολούθησε η  οριακή  αποδοχή  της δωρεάς χθές  από το δημοτικό συμβούλιο Μεγανησίου, αφού την καταψήφισε στο σύνολό της η αντιπολίτευση κι έδωσε και λευκή (αρνητική)  ψήφος ο δημοτικός σύμβουλος  της συμπολίτευσης  κ. Γιώργος Αργύρης , την στιγμή μάλιστα που το λεωφορείο  έρχεται για να εξυπηρετήσει την συγκοινωνία προς τα λιμάνια και τις παραλίες , αφού λόγω του μεγέθους του κινείται δυσκολότερα μέσα στα χωριά.

Ο παραλογισμός έφτασε σε τέτοιο σημείο την συζήτηση  και η αμφισβήτηση  ως προς την έλλειψη καλών προθέσεων κατά την γνώμη μας εξέθεσαν την παράταξη της αντιπολίτευσης που έχοντας  ως μπούσουλα  την απόφαση  του δημοτικού συμβουλίου του Βύρωνα, πρόσβαλλε  τόσο τον δήμαρχο Μεγανησίου,  κυρίως τον Μεγανησιώτικης  καταγωγής  δήμαρχο κ. Άκη Κατωπόδη και δημιούργησε εντυπώσεις  σε βάρος  έτερου   Μεγανησιώτικης  καταγωγής  δημοτικού συμβούλου του  Βύρωνα ,  κ.  Παναγιώτη Πάλμου.

Κι αναρωτιόμαστε  πως κάποιοι από αυτούς που διαμένουν στην Αθήνα(και τηλέφωνα δόξα τω θεώ υπάρχουν), δεν  επικοινώνησαν  με τους συντοπίτες μας  στον Βύρωνα  πριν ανοιχτά εκτεθούν στο δημοτικό συμβούλιο;  Αντιπολίτευση λοιπόν για την αντιπολίτευση με κάθε τρόπο και χωρίς  όριο!

δείτε το βίντεο :

 

 

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Ακυρώνει η Αποκενρωμένη την απόφαση του Δ Σ για την πράξη Διοκητικής Αποβολής στο Φανάρι

Αποκεντρωμένη και Κτηματική Υπηρεσία του δημοσίου συμφωνούν: Ο Δήμος Μεγανησίου ουδεμία δικαιοδοσία έχει επί του ακινήτου στην  περιοχή ‘Φανάρι’ και […]

Smart-Meganisi

Στα νησιά Κάλαμος, Καστός, Χάλκη, Τήλο, Ιθάκη, Μεγανήσι, Κέα και οι Σπέτσες η εφαρμογή Smart – Islands. Διαβάστε τι θα […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Verified by MonsterInsights