Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
16 Ιουνίου 2021

Σύσκεψη αύριο για το Νοσοκομείο στην Λευκάδα

Σύσκεψη φορέων και αιρετών  θα πραγματοποιηθεί αύριο στο διοικητήριο  στην Λευκάδα με  θέμα την αντιμετώπιση των προβλημάτων και το μέλλον της λειτουργίας του Γενικού Νοσοκομείου Λευκάδας.

Στην σύσκεψη  θα συμμετάσχουν ο διορισμένος   από την συγκυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ  διοικητής του Νοσοκομείου  κ. Ιωάννης Γρηγορόπουλος ο οποίος πριν περίπου ένα έτος με δελτίο τύπου (εδώ), αμφισβητούσε  ανακοίνωση του 80% των  ιατρών του Νοσοκομείου που ανέφεραν πρόβλημα στην λειτουργία του(εδώ), ο δήμαρχος Λευκάδας κ. Κώστας Δρακονταειδής, ο Αντιπεριφερειάρχης Λευκάδας κ. Θεόδωρος Χαλικιάς , μέλη του Ιατρικού Συλλόγου, αντιπροσωπεία εργαζομένων(Νοσηλευτικού και Ιατρικού προσωπικού) καθώς και μελη της ΝΕ του ΣΥΡΙΖΑ Λευκάδας.

Στα πλαίσια της συζήτησης θ΄ αναζητηθεί λύση  αρχικά για  την ανακοπή της περαιτέρω υποβάθμισης του ΓΝΛ και  μετά την σταδιακή αποκατάστασης των υπηρεσιών της β΄θμιας περίθαλψης στην Λευκάδα. Κόκκινη γραμμή στην αναζήτηση λύσης : η όποια ενίσχυση της β΄θμιας περίθαλψης να μην γίνει   σε βάρος της α΄θμιας , με την αφαίρεση αγροτικών ιατρών από  τα Κέντρα Υγείας Βασιλικής και Μεγανησίου.

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *